Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

KANGER EMOW KIT

Ikke på lager

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

EMOW E-CIGARET SÆT

Her får du alt du skal bruge i én pakke. Sættet giver god damp, og har gode justeringsmuligheder.

 

KITTET INDEHOLDER

  • 1300 mAh EMOW batteri
  • 1,8ml EMOW tank med air-flow kontrol
  • 5 x Opgraderede Dual Coils (1.5ohm)
  • USB ladekabel
  • 220 V Adapter til stikkontakt

389 kr
-20%
489 kr
389

Tilføj tilbehør til Kanger Emow Kit (Valgfrit)

Detaljer

INFORMATION OM EMOW KITTET

Her præsenterer vi KangerTech EMOW Startkit. Kittet er designet til at være funktionelt og praktisk. Sættet er kompakt og elegant og designet i rustfrit stål, hvilket giver en følelse af at man har et ægte kvalitetsprodukt i hånden. Tanken har air-flow kontrol hvilket betyder at du har mulighed for at indstille hvor meget luft tanken skal lukke ind med dampen. Samtidigt er batteriet et justerbart batteri hvor du har muligheden for at justere på strømstyrken. Funktionen er integreret i knappen og du ændre strømstyrke ved at klikke tre gange. Kort sagt: højere strømstyrke = mere damp. Strømstyrken indikeres ved at hver styrke har hver sin farve. Air-flow funktionen og den justerbare strømstyrke giver dig tilsammen den totale kontrol over din damp, både smag og følelse. Batteriet har en kapacitet på 1300 mAh, hvilket skulle give dig strøm til en hel dags dampning, uden at skulle lade op hele tiden. Når du oplader batteriet så lad være med at skrue det for hårdt i laderen, og ligeledes når du skruer tanken på. Du risikerer at svække pluspolen på batteriet hvis du strammer for hårdt på el cigaretten.

Batteriet kan justeres til følgende voltstyrker

3.7 volt - Knappen lyser rødt
4.2 volt - Knappen lyser grønt
4.8 volt - Knappen lyser hvidt

Bemærk at batteriet aktiveres/deaktiveres ved at klikke 5 gange på knappen. Voltstyrken skiftes ved at klikke 3 gange på knappen.

Kangertech laver kvalitets ecigaret produkter og er en af de producenter, som har været med helt fra starten. Det gør, at de har en enorm erfaring når det kommer til hvordan produkter skal designes for at opfylde en dampers behov.

TILBEHØR

Dual Coils med forskellig modstand. Her kan du bestille estra coils hvis du ønsker en anden ohm modstand, eller er løbet tør.

Ekstra EMOW Clearomizer. Hvis du ønsker at have en ekstra tank, eller din egen er gået i stykker, så kan du finde dem her.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: KANGER EMOW KIT

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Nikolai - (Indsendt den 06/01/2016)
Fantastisk - Dette er et meget velfungerede produkt. Det lægger rigtig godt i hånden, og det laver rigtig god damp i forhold til størrelsen. Kan varmt anbefales.
Pavia - (Indsendt den 03/02/2015)
Fantastisk produkt - Produktet ligger godt i hånden og er meget brugervenlig. Giver en fantastisk damp og får virkelig smagen frem i e-juicen. Reguleringen af lufttilstrømningen fungerer rigtig godt og giver et hav af muligheder, i forhold til ikke-regulerbare clearomizers og det justerbar batteri udvider disse muligheder endnu mere. Min oplevelse min damprygning er blevet drastisk forbedret med dette produkt, der klart er alle pengene værd.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt