Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

FRUIT SALAD

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Blandet frugt med bund af hindbær og ananas

Hvis du er en af de mange, der elsker de lækre flormelisdækkede frugtbolsjer fra runde metalæsker, kommer du ikke uden om Fruit Salad fra Wizmix.

Her træder bl.a. hindbær og ananas træder tydeligt frem. En himmerigsmundfuld til den søde tand, men helt uden grimme kalorier. Den er sød, men ikke mere sød, end at den sagtens kan dampes dagen lang.

 

39 kr.
39
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x FRUIT SALAD

Detaljer

Ekstra meget smag med sub-ohm

Flere brugere melder tilbage, at der kan vrides endnu mere smag ud af dampen, hvis der køres med høj effekt i sub-ohm området. Vær opmærksom på, at også nikotinindholdet kan have indflydelse på smagsnuancerne.

Wizmix e-juice er blandet med et PG/VG-forhold på 50/50, som giver god smag, passende halskrads og lækker fyldig damp.

Engelske sweets fra England

Smagen af Fruit Salad ligger sig tæt op af de berømte Taveners frugtbolsjer, og ligesom bolsjerne, er denne e-juice også både udviklet og produceret i England. Wizmix lægger meget vægt på, at der skal være engelske eksperter ved roret hele vejen igennem.

De fleste e-juicer på markedet designes og produceres i Østen, og det er iflg. Wizmix ikke optimalt i forhold til europæiske smagsløg. Og noget må der være om snakken, for engelsk e-juice er på kort tid blevet rasende populære, at de i dag sælges til samme priser som e-juice, der er produceret i Østen.

Lokale råvarer og lokal forarbejdning i Peterborough

Alle råvarer til Fruit Salad og alle de andre smage indkøbes fra lokale engelske leverandører, som selvfølgelig er underlagt streng kontrol fra både Wizmix og de engelske fødevaremyndigheder. Udvikling og forarbejdning sker på en specialfabrik, som er opført i byen Peterborough i den østlige del af det centrale England. Byen er ikke meget større end Aarhus, men leverer ikke desto mindre de herlige e-juicer til hele verden.

Hjertet i produktionen kalder Wizmix for The Clean Room, som er et 100 % sterilt miljø, hvor de delikate råvarer og smage håndteres optimalt og afskærmet fra omgivelserne. Det topmoderne anlæg overvåger produktionen minutiøst, og en hvilken som helst 10 ml flaske, der forlader fabrikken, kan spores i alle led helt tilbage til tapningstidspunktet.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: FRUIT SALAD

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt