• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

Ginger Secret

Ginger Secret

Flere visninger
Vil du spare penge?
  • 3 stk 117,00 kr - spar 14%

Gæt selv den hemmelige ingrediens

Ingefær er en herlig oplevelse – stærk og rensende. Tilsat citron, mint og en hemmelig ingrediens, som kun producenten Hangsen kender – og du kan gætte på! Fås i fem nikotinstyrker, herunder nikotinfri. Alle styrker har et PG/VG-forhold på 50/50.

Ingefær med hemmeligheder

Mellem sushi-stykkerne er det almindeligt at tage et stykke ingefær, for lige at rense og opfriske mund og smagsløg. Det kan du også gøre med Ginger Secret, der ikke alene renser og forfrisker, men faktisk er en damp, der på alle måder hviler i sig selv.

Glem alt om sushien, og hengiv dig til Ginger Secret, der har langt mere end ingefær at byde på. Du mærker hurtigt et strejf af citron og mint, men hvad er der ellers i denne e juice? Det er lidt af en hemmelighed fra Hangsen, og deraf navnet. Har du skarpe og erfarne smagsløg, er det ikke utænkeligt, at du kan lure den…

Ginger Secret fra den oprindelige e-juice kilde

Moderne e-juice blev opfundet af Jide Yao i 2004, og han anses i dag som værende ”the godfather of e-juice”. Han stiftede siden Hangsen, og din Ginger Secret og alle de andre smage fra Series 8 kommer herfra. I dag laver alle de andre producenter e-juice som Jide Yao, men han vil altid være et skridt foran. Smagen af Ginger Secret er helt sin egen, og den er der ingen, der kan kopiere.

Frisk eksklusiv emballering af Ginger Secret

Hele Series 8-serien er eksklusivt emballeret i små tube-kartoner, så de nærmest minder gavepakninger med årgangs-whisky i miniformat. Det gælder også Ginger Secret, der er holdt i friske grønne afdæmpede toner.

Den eksklusive emballage afspejler meget præcist pakkens indhold. Hangsen har valgt samme fremgangsmåde som gourmet-kokken, der ved, at en flot præsentation tager smagen til nye højder. Og Ginger Secret smager præcist som den ser ud: Eksklusiv og raffineret.

Naturlig ren nikotin fra tobaksplanter

Alle produkterne i Series 8 fra Hangsen er baseret på helt ren nikotin (99,7 %), udvundet af friske tobaksblade. Ginger Secret leveres i en standard 10 ml flaske, og du kan frit vælge mellem nikotinindhold på 3, 6, 11 eller 16 mg. Den fås også i en helt nikotinfri udgave, hvis du foretrækker det. For at opnå et passende forhold mellem damp-”konsistens” og halskrads, er der valgt et balanceret PG/VG-forhold på 50/50.

Hangsen er verdens største leverandør af e-juice

Eftersom det var Hangsen, der opfandt e-juicen, kan det sikkert ikke overraske, at de i dag er verdens største leverandør. Distributionsnetværket dækker mere end 80 lande verden over med millioner af trofaste tilhængere. Når du damper din Ginger Secret, behøver du med andre ord ikke føle dig alene, for den fantastiske smag nydes over hele verden på samme tid.

Series 8 er designet til erfarne dampere

Erfarne dampere bliver med tiden mere kræsne, og de kunstige tynde smage, der førhen blev købt ind, duer ikke mere. Hangsen sigter med Series 8 på netop denne målgruppe. Der er lagt ekstra meget arbejde og omhyggelighed i hver enkel variant. Det har betydet, at udvalget ikke er så stort, som man nogen gange ser. Hele ideen er kvalitet frem for kvantitet. Smag på Ginger Secret eller en af de andre varianter fra Series 8, og du vil forstå, hvad vi mener.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

Spennende damp

Bedømt af Jan Morten

Quality
Løp og kjøp... jeg vil ha mere....! (Indsendt den 19/01/2017)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv