Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

GORILLA TRIGGER

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Russisk smagsroulette

Gorilla Trigger er ikke for alle og enhver! I hvert fald skal du kunne li’ ananas, og desuden være forberedt på lidt af hvert. Sæt gang i rouletten, og fyr et skud af på din e-cigaret.

Det er meget forskelligt, hvordan man bliver ramt, men de fleste oplever en intens ananas, efterfulgt af en blødere smag, som bedst kan beskrives som wienerbrød og sødme. De fleste er voldsomt begejstrede for kombinationen, men der er kun en måde at finde ud af, om du hører til i flokken med de øvrige gorillaer – prøv den!

95 kr.
95

Detaljer

Gorilla Trigger, en street-juice med kant

Button Junkies gør intet ud af at skjule, at deres e juice er lidt anderledes. Den er dekoreret med gorilla-graffiti, og kommer i en stor og dejlig 15 ml flaske i modsætning til de normale 10 ml.

Hele udtrykket sætter scenen for historien bag produktet, der bestemt også skiller sig ud fra mængden. Button Junkies er nemlig ikke en stor international koncern, men derimod bare en flok ”lalleglade” damp-junkies fra England, der på ingen måde var tilfredse med de ”premium-juicer” markedet kunne tilbyde. Men hvad gør man så, når man hverken har kapital eller faciliteter til at udvikle et bedre alternativ?

Ecigwizard så med det samme potentialet i Button Junkies

Løsningen blev, at Button Junkies teamede op med Ecigwizard, som havde mulighed for at stille de nødvendige faciliteter til rådighed for de målrettede junkies, som straks gik i gang. Da de mange måneder senere kravlede ud fra laboratoriet, medbragte de Gorilla Trigger og flere andre fantastiske smage, som blev sat i produktion. De spændende e-juicer bliver i øjeblikket revet ned fra hylderne, og det lugter af vaskeægte succes.

Gorilla Trigger er designet til brug med high-end udstyr

Button Junkies har valgt en PG/VG-balance på 30/70 i Gorilla Trigger, og det hænger sammen med, at denne e-juice først og fremmest er beregnet for brugere af high-end udstyr som det, der anvendes til Sub-ohm og dripping.

Her er der ofte fokus på masser af tæt, fyldig damp, og her er Gorilla Trigger perfekt. Flasken kommer endda med en dråbetæller-pipette, så den er let at bruge med en dripper. Gorilla Trigger fås med enten 3 eller 6 mg nikotinindhold.

Hvad er der mon puttet i Gorilla Trigger?

Det er et spørgsmål, der går igen i flere special-fora for folk, der selv eksperimenterer med blanding af e-juice. Ananas’en er der ikke meget tvivl om, men indtil videre er analyserne ikke nået meget videre. Og eftersom de garvede dampere fra Button Junkies har brugt mange måneder på at finde frem til dette specielle blend, kan man godt tvivle på, om det overhovedet er muligt at kopiere den. Der er i hvert fad lang vej igen, så hvorfor ikke bare nyde den geniale Gorilla Trigger præcist som den er.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: GORILLA TRIGGER

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt