Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SUNDBYGAARD GRANATÆBLE

På lager

AUTENTISK OG NATURLIG FRUGTSMAG

De forskellige frugtsmage er blevet meget populære, når det handler om e-juice. Desværre bruges der ofte aromaer, som har et lidt kunstigt præg, og det ødelægger oplevelsen lidt. Derfor er det forfriskende at tage hul på Granatæble fra Sundbygaard, som i dette tilfælde har ramt lige i plet. Dampen smager af granatæble, hverken mere eller mindre. En let og syrlig smag, som man kender den fra den både dekorative og sunde frugt. Vil du have den lidt ekstra skarp, kan du altid øge nikotinmængden en smule i forhold til, hvad du plejer. I forbindelse med bestillingen kan du frit vælge mellem 6, 12 eller 18 mg tilsat nikotin, ligesom der naturligvis også er en nikotinfri variant til rådighed.

30 kr.
30

* Påkrævede felter

Detaljer

E-juicen Granatæble leveres fra Sundbygaard i en standardpakning med 10 ml, opblandet med et VG/PG-forhold på 50/50, hvilket også er det mest normale. Det giver en passende balance mellem halskrads, smagsstyrke og dampkoncentration. Både PG, VG og øvrige ingredienser er naturligvis farmaceutisk kontrollerede og godkendt af fødevaremyndighederne efter de skrappe danske regler og retningslinjer.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SUNDBYGAARD GRANATÆBLE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Christian - (Indsendt den 25/01/2019)
Fyldig, sød og lidt ''stærk'' - Damper kun denne e-juice! Smagen er på sin vis meget afrundet, sødelig (men ikke for sød) og på en både lidt stærk og kraftig i det - selv på blot 6 mg nikotin. Finder personligt True Vapor's e-væsker kvalmende søde, men Sundbygaard kan godt finde ud af at balancere aromaen så den bare er spot on :))
Julie - (Indsendt den 29/09/2017)
God smag! :) - Den har en dejlig smag, ikke for kraftig og ikke for mild. Lige til pas

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt