Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

INNOKIN ENDURA T18 BATTERI

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Ekstra batteri til det elskede Innokin Endura T18 kit

Endura T18 Batteriet er produceret af Innokin og er et avanceret batteri, integreret med forskellige beskyttelsesmekanismer mod overophedning og overladning. Opladningssikkerhed og generel pålidelighed forbedres også betydeligt i dette batteri. Grundet de 1000 mAh batterikapacitet kan den nemt oplades via standard Micro USB-kabel.

 

Står du og mangler en helt ny ecigaret, og ikke bare batteriet, eller vil du bare gerne have mere for pengene, så se Innokin Endura T18 kittet.

Mangler du coils til din Endura tank, så kan du finde dem her Endura T18 Coils.

Det kan også være at du vil have en ekstra tank, til din Endura batteri, og her finder du Endura T18E tanken, som er den der passer til.

 

189 kr.
189

* Påkrævede felter

Detaljer

Hvordan virker batteriet?

Enduraen har kun en knap og ingen indstillinger, dette gør batteriet til et godt valg for dem der vil have en enkel damp oplevelse. Batteriet har en 3-farvet LED, som vi er vant til fra Innokin, der viser status for opladningen af batteriet. Et grønt lys betyder, at den er fuldt eller næsten fuldt opladt, et gult lys betyder at batteriet snart skal lades op igen, mens det røde lys betyder at du skal finde en oplader med det samme hvis du vil fortsætte med at bruge det. På bunden af batteriet er en standard mikro USB-port, som du kan tilslutte til din computer eller vægadapter for at oplade batteriet.

Kvalitet i højeste klasse, og kompabilitet.

Innokin Endura T18 leverer en overlegen oplevelse i et kompakt og holdbart design til overkommelig pris. Innokin Endura er udformet med materialer af højeste kvalitet. Batteriet er designet til at blive brugt med Innokin Endura T18 og T18E tankene, men kan bruges med enhver anden 18mm-tank, vær dog opmærksom på, at den maksimale udgangseffekt på 14w vil være for meget til nogle coils.

Tekniske Specifikationer

  • Maksimal udgangseffekt:14 W
  • Maksimal udgangsstrøm: 3,5 A
  • Maksimal udgangsspænding: 5,5 V
  • Opladning: Micro USB DC 5 V / 1 A
  • Gevind: 510 Gevind
  • Diameter: 18 mm
  • Mindste modstand:1,2 Ohm

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: INNOKIN ENDURA T18 BATTERI

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller