Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ELEAF ISTICK 30W

På lager

30W mod - sub-ohm kompatibel

Du har måske set vores Eleaf iStick 20W i shoppen, det super populære lille MOD? Nu er vi stolte over at kunne præsentere Eleaf iStick 30W.

Pakkens indhold

  • iStick 30W
  • 510 adapter
  • Mini USB kabel

Husk at du, for at kunne bruge din iStick skal du investere i en tank.
Du kan læse mere om dette længere nede på siden, eller se vores udvalg af tanke og clearomizers her.

 

BEMÆRK: Eleaf iStick 30W kan klare coils på 0,5 Ohm og derover. Vær opmærksom på dette når du vælger clearomizer.

 


349 kr.
349

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Eleaf Istick 30w (Valgfrit)

Detaljer

Overblik over istick 30W batteri

Et ligeså handy og kompakt MOD som Eleaf iStick 20W, bare mere kraftfuld. Eleaf iStick 30W har et 2200mAh integreret batteri, som skulle give de fleste dampere strøm nok til flere dage. Batteriet oplades super let med det medfølgende mini-USB kabel, som fastgøres i bunden af batteriet. Det smarte ved dette er at du kan benytte moddet som pass-through alt i mens du oplader. 

Med Eleaf iStick kan du vælge at køre på Volt (2.0-8.0V) eller på Watt (5.0-30.0W). Alle indstillinger er tilgængelige via tre tydelige knapper ved displayet. Her kan du skifte mellem volt og watt samt indstille outputtet. Endvidere viser displayet hvor stor ohmmodstand din brænder / tank har. Moddet er perfekt til dig som ønsker mere power og valgmulighederne som et MOD giver dig, men som stadig gerne vil kunne have det i lommen.

Den vigtigste opgradering ved iStick 30W er, at den kan køre med en sub-ohm tank. Med disse kan du opnå en bedre smag og nikotinudskillelse, samt en fyldigere damp.

 

 

 

 

 

Hvilken tank skal du vælge til din iStick 30W?

Vi har udplukket et udvalg af de tanke vi mener passer allerbedst på denne iStick. Som udgangspunkt vil du, ved at vælge en tank der kører med sub-ohm coils, opleve at du kan skrue højere op for outputtet på batteriet, og derved få en større dampudvinding.

Subtank Mini fra KangerTech. Denne tank fra KangerTech har en diameter i bundstykket på 22mm, hvilket gør at den passer perfekt på denne iStick. Subtanken kører med 0.5 og 1.2 ohm coils, hvilket giver dig mulighed for at vælge præcis den coil der passer dig. Tanken kan indeholde 4,5 ml e-juice.

Atlantis 2 sub-ohm tank fra Aspire. Denne tank bruger som standard 0,5 ohm coils, men det er muligt at tilkøbe 0.3, 0.5 og 1.0 ohm coils, så du kan få præcis den dampmængde du ønsker.

Dette er bare et par udvalgte. Der findes et utal af tanke der vil virke fint på denne iStick. Hvis du får fingre i en clearomizer med eGo gevind i bunden, så kan den sagtens fungere på en iStick, da der i pakken med mod'et medfølger en gevindadapter.

Andet tilbehør

Siliconeetui til iStick. Et lækkert etui der fås i 4 forskellige farver, som beskytter din iStick mod slag, og giver et fast greb.

Læderetui til iStick. Smart læderetui til at opbevare din iStick i.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ELEAF ISTICK 30W

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Jacob - (Indsendt den 07/06/2017)
Udmærket og brugervenlig - Udmærket sag. Passer til de fleste behov, man kunne dog godt bruge lidt mere damp i den.
Detlef popall - (Indsendt den 19/03/2017)
Supper got - Sterk batteri og lang holdbahed
Thomas - (Indsendt den 23/11/2016)
Super kvalitet - Jeg har sat dette batteri sammen med en aspire nautilus tank hvilket er den perfekte løsning for mig. På en fuld tank og opladning er der mange dages dampning til mig, selv på de dage hvor jeg damper lidt ekstra. Det betyder meget for mig fordi jeg ikke gider at gå og lade/fylde juice på hver dag.

Jeg er også meget glad for at jeg kan stille effekten på batteriet, og har fundet ud af at jeg synes klart bedst om de lave effekter. Jeg bruger pt. Kun 3 volt hvilket gør at jeg kan tage gode lange sug uden at det bliver for meget. Det brænder heller ikke juicen så hårdt, og jeg synes at det bevarer smagen bedre end ved højere effekt.

Jeg købte desuden det silicone etui som passer til batteriet, og det kan anbefales da det gør det dejligt at holde om.

Batteriet har lang levetid, men samtidig er det et af de mindste "store" batterier der er til rådighed, og det kan sagtens være i en bukselomme.

Alt i alt kan jeg meget varmt anbefale batteriet både til nybegyndere og dem det vil opgradere fra de tynde penne som jeg ikke er vild med.
Kim - (Indsendt den 19/11/2016)
Simply Smart! - Superpraktisk lille mod, der har en genial brugervenlighed og lang batterilevetid. Indstillingerne er logiske og intuitive- perfekt.
Gitte - (Indsendt den 29/04/2016)
god el-cigaret - Batteri holder længe og juice kommer ikke til at smage brændt.
Helle Dupont - (Indsendt den 07/07/2015)
Genialt - Super godt batteri. Holder strøm længe og bare så fin størrelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt