Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

JAGERBOMB

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Gammel klassiker i ny forklædning

Måske kender du drinken Jägerbomb, som er et shot-mix med Jägermerister og energidrik. Det er en rigtig lusket kombination, men smagen er helt unik.

Wizmix genopliver nu denne klassiker med e-juicen Jagerbomb, som smager fuldstændig som de våde varer – bare uden alkohol og deraf følgende bivirkninger.

39 kr.
39
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x JAGERBOMB

Detaljer

Tag bare et par ekstra shots
– der er ingen tømmermænd

Måske har du som mange andre en vis respekt for Jägerbomb-navnet, som er notorisk berygtet for at producere tunge tømmermænd. Med denne e-juice kan du imidlertid nyde den spændende smag i gode venners lag uden risiko for uheldige eftervirkninger. Smagen er præcist som den altid har været – Jägermeister og Red Bull. En rigtig sjov ice-breaker, som hurtigt får de gamle historier og anekdoter på bordet. Jagerbomb har et PG/VG-forhold på 50/50, som giver en god balance mellem dampens konsistens, smag og halskrads.

Wizmix står for engelsk kvalitet

Bag Wizmix og Jagerbomb står et hold at dedikerede engelske dampere, der ikke vil gå på kompromis med håndværket. Målet er udvikle e-juice i høj kvalitet til kræsne europæiske dampere.

Udvikling og produktion foregår på en moderne specialfabrik i det østlige central-England i byen Peterborough, der er nogenlunde på størrelse med Aarhus. Forarbejdning og produktion foregår i et særligt Clean Room, som er 100 % klinisk rent og skærmet fra omgivelserne, så de delikate smage og råvarer ikke forurenes med støv og andre urenheder.

Made in Europe

På de fleste e-juicer i handelen står der ”Made in China”. Mange juice-mærker vælger at outsource udvikling og produktion til Østen, fordi det er billigt. Kvaliteten er dog desværre ret svingende, og Østens madkultur og smagspræferencer adskiller sig jo faktuelt meget fra den europæiske.

Wizmix har derfor sat sig som mål at producere kvalitets-juice, der primært er afpasset efter det europæiske publikum og deres smagsløg. Det må man sige er lykkes rigtig godt. Wizmix er i dag et respekteret brand, såvel i Danmark som i resten af Europa.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: JAGERBOMB

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt