Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Jordbær Dekang

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

SOLMODNE JORDBÆR PÅ FLASKE

Jordbær hører desværre til de frugter, der de senere år er blevet offer for masseproduktion i overtempo. Flotte ser de ud, men de har ingen smag som i de gode gamle dage. Dekang har heldigvis taget udgangspunkt i jordbær, der har fået den fornødne tid til at solmodne på god gammeldags maner. Den naturlige aroma er ekstraheret ved hjælp af patenterede processer, og resultatet vil uden tvivl rent smagsmæssigt bringe dig et par jordbærårtier tilbage, hvis du har alderen til det.

Har du ikke det, får du med Dekangs jordbær e-juice chancen for at smage jordbær fra dengang far var dreng. Det var tider, og du mærker næsten solens varme, når du tager et damp-drag med denne juice. Perfekt som dessert eller når som helst du har lyst til lidt sødt, der ikke smager af kemikalier og e-numre.

 

35 kr.
35

* Påkrævede felter

Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x Jordbær Dekang
  • 5 stk. x Jordbær Dekang

Detaljer

TILPASSET DINE EUROPÆISKE SMAGSLØG

På trods af brand-navnet og tilhørsforholdet er din jordbær-e-juice faktisk produceret på fabrikker her i Europa. Årsagen er, at vi i Europa hører til blandt Dekangs største aftagere af e-juice, og derfor har vi fået ”vores egen” fabrik. Det sparer på både transport og CO2-udledning, men først og fremmest sikrer det, at både produktion og sammensætning overholder vores lokale og skrappe lovgivning. Smagen er også specielt sammensat efter europæiske smagspræferencer, og det er måske en af årsagerne til, at Dekang har opnået så stor popularitet.

GOD VG/PG-BALANCE

Der eksperimenteres meget med VG/PG-balancen i e-juice, og det er en svær balancegang. VG-indholdet hjælper med til at blødgøre smagen og give mere damp og mere fylde. Omvendt er det svært at undvære PG, der fremhæver smagen, øger juice-gennemstrømningen i e-cigaretten og giver et godt halskras. De fleste producenter vælger en ligelig fordeling af de to komponenter, og det er også hvad du får med Jordbær fra Dekang. Flaskestørrelsen er i øvrigt også 10 ml efter almindelig standard.

Til gengæld kan du selv vælge nikotinindholdet, idet jordbær-smagen fås med henholdsvis 6 eller 18 mg nikotin pr. ml, samt i en nikotinfri version. Du kan vælge den ønskede styrke i menuen til højre før bestilling.

Nikotinindholdet er bogstaveligt talt en smagssag, for det påvirker smagen i en eller anden grad. Som udgangspunkt bør du nok gå efter den styrke, du plejer at bruge. Er du ny damper, kan du som tommelfingerregel regne med, at tidligere storrygere oftest foretrækker højt nikotinindhold, men 0 eller 6 mg/ml er mere passende for ikkerygere eller tidligere lejlighedsrygere.

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Jordbær Dekang

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt