Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

JOYETECH DELTA 2 LVC COIL

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

Coils til Joyetech Delta 2

De særlige LVC-coils til Joyetech Delta 2 fås i to udgaver på hhv. 0,3 ohm nikkel og 0,5 ohm kirurgisk stål. De er gode bud på den perfekte oplevelse med sub-ohm dampning.

Ønsker du at bruge Delta 2 med temperaturstyret mod skal du vælge nikkel coilen eller bestille en RBA coil og nikkeltråd til at bygge dine egne coils med.

 

Se Delta 2 tanken her. 

35 kr
-22%
45 kr
35
Mængderabat - Køb mere og spar
  • 5 stk. kun 32.00 kr pr. stk  spar 9%

Detaljer

Stor kraftig coil med utrolig dampmængde

Det specielle ved disse coils er den nye LVC-teknologi (Liquid Valve Control), hvor en ventil på selve atomizer-hovedet giver mulighed for at indstille væskeflowet ind til glødetråden. Sammen med tankens Air Flow Control, er der med disse coils virkelig mulighed for at finjustere damp og koncentration efter din helt personlige smag.

 

 

 

Kræver et godt mod

Disse coils kræver et kraftigt mod på 30W og derover – helst med variabel watt eller volt og evt. temperaturstyring så du undgår brændte væger og andre uheld.

Anbefalede temperaturstyrede mods

EVIC VT kit fra Joyetech. Selv om dette er et færdigt sæt, så vil dette kit, kombineret med en delta II tank med nikkel coils give dig en helt utrolig dampoplevelse.

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: JOYETECH DELTA 2 LVC COIL

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt