Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

JOYETECH eGo One CLR Coil

Ikke på lager

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

CLR Kit med mulighed for rebuild til eGo One

Joyetech giver med det nye CLR Head mulighed for, at brugerne af eGo One får mulighed for selv at tilpasse, bygge og vedligeholde coils. Pakken her indeholder selve coil’en og næsten alt hvad du ellers skal bruge, for selv at kunne vikle dit eget coil. Coil’en er formonteret, så du kan se, hvordan det skal gøres. Kort sagt det perfekte kom i gang med-kit til dig, der har en Joyetech eGo One tank.

Det nye CLR Head leveres komplet med følgende:

  • Base
  • Isolationsmanchet
  • Coil-rør
  • Regulatorring
  • Formonteret coil (0,5 ohm)
  • Formonteret væge (økologisk bomulds-vat)
  • Topstykke
35 kr
-22%
45 kr
35
Mængderabat - Køb mere og spar
  • 5 stk. kun 29.80 kr pr. stk  spar 15%

Detaljer

Kun til brug med eGo One og eVic VT modellerne

Indledningsvist er det vigtigt at slå fast, at den nye CLR Head kun passer til eGo One modellerne fra Joyetech. Den er ikke kompatibel med andre tanke. Er du til gengæld den heldige ejer af en eGo One, er der mulighed for store besparelser i form af genbrug og vedligehold, samt muligheden for selv at bygge specialtilpassede coils.

Opbygningen af CLR Head fra Joyetech

Selve hovedet er simpelt opbygget og let at arbejde med. Det består sådan set kun af top og bund, samt et coilrør og en isolationsmanchet. Selve spolen skal ikke skrues fast i skrueterminaler, som det ellers ofte ses med andre RBA-sæt.

Selve coilrøret er forsynet med en regulatorring, som gør det muligt at justere juice-flowet, alt efter væsketykkelse og personlige præferencer.

Mulighed for genbrug, vægeudskiftning og selvbyg

De almindelige færdige coils til eGo One går under betegnelsen CL Head, og nyheden afsløres med det ekstra ”R” i betegnelsen på den nye CLR Head fra Joyetech. R’et står for både Reusable, Rewickable og Rebuildable. Det er nemlig legende let at skille hovedet ad, og dermed få adgang til at vedligeholde coil og væge.

Hvis du f.eks. konstaterer, at der er kommet belægninger på coilen, kan du let fjerne vægen og lade coilen gløde kortvarigt i tør tilstand, så belægningerne brændes væk. Belægningsresterne skylles væk under vandhanen, og efter at have fået ny væge i, er coil’en atter frisk og klar til brug igen.

Specifikt om selvbyg med Joyetech CLR Head

Ud over muligheden for genbrug og vægeudskiftning, kan du selvfølgelig også vikle dine egne coils, præcist som du vil have dem. Sættet inkluderer ikke selve modstandstråden og vægematerialet, så disse ting skal du huske at købe med. Du finder forskelige trådtyper og -tykkelser samt økologisk vat i vores tilbehørskategori, hvor du også finder en keramisk pincet, som kan være en god hjælp i arbejdet. Du får desuden brug for en saks og en skævbider.

Gem evt. den coil, der følger med sættet – så har du altid en original ”skabelon” at se efter, når du skal udforme dine hjemmebyggede coils.

Få hjælp før du vikler selv

Hjemmevikling af coils er ikke for nybegyndere. Du bør som minimum sætte dig lidt ind i Ohms lov, og generelt have en viden om, hvad du laver. Hvis der sker fejl, er der potentielt risiko for kortslutning af batteriet, forbrændinger og andre grimme ting.

Første gang du vikler, kan det derfor være en god ide at have en erfaren med på sidelinjen, eller f.eks. følge anvisningerne i nogle af de instruktionsvideoer, der kan findes rundt om på Internettet.

Du er også velkommen til at spørge vores kundesupport til råds, inden du går i gang med at vikle for første gang.

CLR coilen passer til

eVic VT  -  eVic VT Mini  -  eGo One Mini  -  eGo One 1100  
eGo One XL  -  eGo One Mega

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: JOYETECH eGo One CLR Coil

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Emil - (Indsendt den 05/07/2016)
God - den er meget god

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt