Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

EGO ONE V2 STANDARD - 1500 MAH KIT JOYETECH

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Enkel, praktisk og effektiv designer-damp

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

Med eGo One V2 Starter Kit får du en betjeningsvenlig e-cigaret i et lækkert design til en attraktiv pris – og så er der oven i købet tale om en original mærkevare fra Joyetech. Du betaler hverken for display eller andre mere eller mindre unødvendige features, men får masser af effektiv damp for alle pengene.

Et Starter-Kit med eGo One V2, 1500 mAh indeholder følgende:

 • eGo One V2 batteri, 1500 mAh
 • eGo One V2 tank, 2 ml
 • Coil 1: CL pure cotton, 0,5 ohm
 • Coil 2: CL pure cotton, 1 ohm
 • Drip tip i rustfrit stål
 • USB ladekabel
 • Brugermanual

 

CL Pure Cotton Coil - Du kan få ekstra coils til din eGo ONE her.

339 kr.
339

Tilføj tilbehør til Ego One V2 Standard - 1500 Mah Kit Joyetech (Valgfrit)

Detaljer

Flot stramt cylinder-design

Med eGo One V2 fra Joyetech kan du dampe Sub-ohm (ved brug af 0,5 ohm coil) uden at skulle trækkes med store bokse og mods. Den kommer nemlig i et elegant cylinderdesign, og med en samlet længde på blot 127 millimeter inklusive mundstykket, er den ikke meget længere end en stor cigaret. Diameteren på blot 19 millimeter hjælper med til at gøre e-cigaretten både håndvenlig og diskret.

Du kan få eGo One V2 i sølv og sort. Begge modeller er forsynet med en dekorativ kvadratisk fire-knap med afrundede hjørner. 

Ego One V2 har stort integreret batteri

Til trods for de beskedne dimensioner, har Joyetech alligevel fået plads til et indbygget batteri med relativ stor kapacitet på hele 1500 mAh. Det vil være fuldt tilstrækkeligt for de fleste, især ved brug af 1 ohms coil’en.

Damper du til gengæld Sub-ohm i større mængder hver dag og har brug for længere driftstid, kan du overveje XL-modellen af Ego One V2, som er helt magen til – blot med et større (længere) batteri. Ego One V2 fås desuden i en Mega-version med endnu mere batterikapacitet og dobbelt tankkapacitet, så selv stor-dampere er dækket ind.

Opladning af batteriet foregår helt enkelt ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Tilslut kablets ene ende (micro USB) i siden af batteriet. Den anden ende af kablet (USB) tilsluttes enten en almindelig vægadapter eller en USB-port i computer eller andet elektronisk udstyr. Herefter foregår ladningen automatisk, og du kan endda dampe samtidigt.

Enkel betjening dækker over avanceret elektronik

Betjening og indstilling sker udelukkende med fire-knappen, der har indbygget indikator. Det giver en helt enkel brugerflade, der er til at finde ud af for enhver. Det er samtidig en medvirkende årsag til, at prisen for eGo One V2 kan holdes nede i et fornuftigt niveau.

Du har mulighed for at køre med Direct Output eller Constant Voltage. For at skifte mellem de to modes skal e-cigaretten være slukket. Når fire-knappen herefter holdes inde nogle få sekunder, skiftes der mode. Direct output indikeres med hvidt indikatorlys, mens Constant Voltage indikeres med orange. For at få den mest stabile dampproduktion, anbefaler vi under normale omstændigheder at bruge Constant Voltage.

Den indbyggede elektronik holder også øje med batteristatus. Indikatorlyset i fire-knappen er normalt tændt hele tiden, men når batteriet har under 60 % ladning tilbage, begynder indikatoren at blinke langsomt. Blinkhastigheden øges i takt med afladningen, så du har altid god føling med status på batteriet.

Den avancerede elektronik har desuden hele to beskyttelsessystemer, der sikrer dig mod kortslutninger og over- og underafladning af batteriet.

Nem juice-påfyldning og luftregulering

Joyetech har sikret nem påfyldning af e-juice med eGo One V2. Vend den på hovedet, skru tanken af, og dryp e-juicen direkte ned i tanken. Herefter skrues tanken på, og du kan dampe videre. Du kan også selv styre luftmodstanden og suget ved hjælp af en drejekrans i bunden af tanken. Drejer du kransen med uret, lukkes der gradvist af for luften, og drejer du mod uret, åbnes der gradvist op igen.

Tekniske specifikationer

 • Batteri-kapacitet: 1500 mAh
 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Batteritype: Integreret batteri
 • Coil-resistans: 0,5 eller 1,0 ohm
 • Dimensioner (Diameter x længde) : 19 mm x 127 mm (inkl. drip tip)
 • Farvevarianter: Sølv og sort

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: EGO ONE V2 STANDARD - 1500 MAH KIT JOYETECH

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt