Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

EGO ONE V2 XL - 2200 MAH KIT JOYETECH

Ikke på lager

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

flot design med praktisk enkel funktion

Med eGo One V2 XL Starter Kit får du ekstra batterikapacitet i forhold til grundmodellen, men ellers følger XL-modellen de samme overordnede linjer som resten af serien: Flot strømlinet Joyetech-design, hvor der ikke er brugt penge på unødvendige tekniske detaljer og indstillingsmuligheder. Fokus er i stedet mest mulig damp og design for pengene.

Et Starter-Kit med eGo One V2 XL, 1500 mAh indeholder følgende:

 • eGo One V2 batteri, 2200 mAh
 • eGo One V2 tank, 2 ml
 • Coil 1: CL pure cotton, 0,5 ohm
 • Coil 2: CL pure cotton, 1 ohm
 • Drip tip i rustfrit stål
 • USB ladekabel
 • Brugermanual

 

CL Pure Cotton Coil - Du kan få ekstra coils til din eGo ONE her.

369 kr
369

Tilføj tilbehør til Ego One V2 Xl - 2200 Mah Kit Joyetech (Valgfrit)

Detaljer

Elegant cylinder-design

Hvis du hører til dem, der ikke er ubetinget begejstret for box-mods, er eGo One V2 XL sandsynligvis lige noget for dig. Den slanke cylinderform har en diameter på blot 19 millimeter, og længden er 142 millimeter inklusive drip tip.

Modellen fås i hele seks forskellige farvevarianter, så der er lidt for enhver smag: Vælg mellem sølv og sort. I alle tilfælde er fireknappen kvadratisk med afrundede kanter, og kommer i henholdsvis sort eller hvid, afhængigt af hvad der matcher bedst til den valgte grundfarve.

Ekstra stort batteri i eGo One V2 XL

Med XL-versionen af eGo One V2 fra Joyetech får du ekstra batterikapacitet med 2200 mAh, som vil kunne tilfredsstille de fleste, selv ved Sub-ohm. Damper du kun i kortere tid ad gangen, kan du eventuelt overveje grundmodellen, der kun har en kapacitet på 1500 mAh. Prisforskellen er dog ikke alarmerende, og ekstra kapacitet er næsten altid en fordel. Damper du mere intensivt end gennemsnittet, kan seriens topmodel (eGo One V2 Mega) måske være en overvejelse værd. Her får batterikapaciteten yderligere et lille nyk opad, men først og fremmest bliver tankkapaciteten fordoblet, så der ikke skal fyldes juice på så ofte.

Joyetech har valgt at integrere batteriet i eGo One V2 XL, og det er årsagen til, at der kan stoppes så meget kapacitet ind på så lidt plads. Det gør også opladningen lidt lettere. Tilslut det medfølgende ladekabel til e-cigaretten (Micro USB-port på siden) og hent ladestrømmen via en almindelig vægadapter eller fra en USB-port i computeren, tv’et eller et andet elektronisk produkt med USB-porte. Du kan endda dampe, mens opladningen pågår.

Enkel udenpå, avanceret indeni

Man skal ikke ”skue hunden på hårene”, for selv om al betjening af eGo One V2 Xl sker via fire-knappen, dækker det over avanceret indbygget elektronik. Eksempelvis indikeres batteristatus med fireknappens indbyggede indikatorlys. Normalt er lyset konstant, når e-cigaretten er tændt, men når batteriet er knapt halvt afladet, begynder lyset at blinke langsomt. I takt med at batteriet aflades yderligere, øges blinkfrekvensen gradvist. På den måde har du altid en god fornemmelse for batteriets tilstand på e-cigaretten.

Det er også fireknappen, der skal bruges til indstilling af output mode. Her kan du vælge mellem Direct Output og Constant Voltage, hvor sidstnævnte giver den mest konstante dampudvikling, og derfor vil foretrækkes af de fleste. Du skifter mellem de to modes ved at holde fireknappen inde nogle sekunder i slukket tilstand. Direct Output indikeres med hvidt lys i knappen, og Constant Voltage indikeres med orange lys.

Helt i tråd med designfilosofien, er der hverken avancerede indstillingsmuligheder eller displayudlæsning. Du kan med andre ord slå hjernen lidt fra og dampe i ro og mag, og samtidig nyde tanken om, at enkelheden har sparet dig for en net sum penge. Der er dog ikke sparet på sikkerheden, for eGo One V2 Xl har hele to indbyggede sikringskredsløb, der blandt andet forebygger kortslutninger og modvirker under- og overopladning af batteriet.

Indbygget Air Flow Control og nem juice-påfyldning

Joyetech har forsynet eGo One V2 Xl med en drejekrans lige under tanken, og her kan du justere air-flowet efter din personlige præferencer. Når kransen drejes mod uret, åbnes der gradvist mere for luften, mens en drejning med uret reducerer gennemstrømningen tilsvarende. Påfyldning af e-juice går også som en leg: Vend e-cigaretten på hovedet, skru tanken af og påfyld juicen. Efter end påfyldning skrues tanken tilbage på batteriet, og så er du klar til at dampe videre.

Tekniske specifikationer

 • Batteri-kapacitet: 2200 mAh
 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Batteritype: Integreret batteri
 • Coil-resistans: 0,5 eller 1,0 ohm
 • Dimensioner (diameter x længde): 19 mm x 142 mm (inkl. drip tip)
 • Farvevarianter: Sølv og sort

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: EGO ONE V2 XL - 2200 MAH KIT JOYETECH

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
migajase - (Indsendt den 26/12/2016)
er alle pengene værd - startede med at ryge som 6årig sluttede med at ryge pga e-smokeren her,fra dag til dag.
og er 43 år
tre mdr siden jeg stoppede.og har ingen trang til andet end smokeren

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt