Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

JOYETECH EGO TWIST MED CUBIS - 1500 MAH

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

LÆKKERT KIT MED ENKEL BETJENING

I denne pakkeløsning får du to nyudviklede vinderprodukter fra Joyetech: Det slanke eGo Twist+ batteri med justerbar effekt via drejekrans i bunden, kombineret med en matchende 2 ml Cubis D19-tank. En flot løsning, som er utrolig nem at betjene, og som understøtter et bredt spekter af coils fra Joyetech.

KIT’ET MED EGO TWIST+ OG CUBIS-TANKEN INDEHOLDER FØLGENDE:

 • eGo Twist+ batteri - 1500 mAh
 • Cubis D19 tank - 2 ml
 • Coil 1: NotchCoil - 0,25 ohm
 • Coil 2: BF SS316 - 0,5 ohm
 • Coil 3: LVC Clapton - 1,5 ohm
 • USB-kabel til opladning
 • 2 stk. brugermanual
 • Garantibevis
419 kr.
419

Tilføj tilbehør til Joyetech Ego Twist Med Cubis - 1500 Mah (Valgfrit)

Detaljer

GENIAL ANALOG REGULERING AF EFFEKTEN

I takt med at teknologien bliver mere avanceret, kommer mange e-cigaretter med et hav af justeringsmuligheder. Man skal ”bare lige” ind i menuen og trykke den rigtige tastesekvens - og kan man ikke huske den, må manualen ses igennem.

Den slags besværligheder er du ude over med eGo Twist+, som i stedet har en dejlig simpel drejekrans i bunden, hvor du med et snuptag indstiller den ønskede effekt mellem 5 og 30 Watt. Hvis du hellere vil køre Bypass med fuld damp, har drejekransen også en position til det - og igen helt uden menuer og tastesekvenser. Når du skifter frem og tilbage mellem Variabel Watt og Bypass, kvitterer indikatorlyset rundt om fireknappen med 2 sekunders orange lys. Det er da nemt og ligetil!

CUBIS D19-TANKEN BETJENES FRA TOPPEN

Den vigtigste detalje ved Cubis D19-tanken er det lækfrie design, hvor tanken er udformet som en kop, der er lukket i bunden. Det betyder samtidig, at al funktionalitet er samlet i toppen, hvilket gør det hele så meget lettere. Skal du eksempelvis påfylde e-juice, skruer du blot toppen af, og hælder juicen ned. Påfyld e-juice i siderne - der skal selvfølgelig ikke juice ned i centerrøret/skorstenen. Også Air Flow Control er placeret i toppen. Med en drejekrans kan du justere suget, præcist som du foretrækker det.

Tanken er vanen tro fremstillet af de bedste materialer. Til selve chassiet og de mere vitale dele er der brugt High Grade rustfrit stål, og glaskoppen er fremstillet i det robuste Pyrex-glas, som er både varme- og korrosionsbestandigt.

Tanken har en kapacitet på 2 ml, og det er fint afstemt med e-cigarettens ydelse. Selv om den er slank, klarer den sagtens Sub-ohm damp, men med 30 Watt som maksimumseffekt forbruges der selvsagt ikke de samme mængder e-juice, som med de helt store 200 Watts box-mods.

STILRENT DESIGN MED MANGE FARVEVARIANTER

Joyetech har flottet sig med hele seks farvevarianter, som naturligvis går igen på både batteri og tank. Du kan frit vælge mellem farverne sort, sølv, bordeaux, orange, blå og hvid. Uanset farvevalget får du under alle omstændigheder et gennemtænkt design, hvor alt spiller sammen. Læg for eksempel mærke til, at både det store rektangulære vindue i Cubis-tanken og den kvadratiske fire-knap er pænt afrundede i hjørnerne.

BRUGERVENLIGHEDEN DÆKKER OVER AVANCERET INDMAD

Selv om eGo Twist+ er uhyre nem og ukompliceret at bruge i det daglige, er den selvfølgelig spækket med elektronik. Der er blandt andet to separate sikkerhedskredsløb, der overvåger batteriet og driften, så der hverken opstår overophedning eller uhensigtsmæssig afladning.

Der sidder også elektronik, som holder øje med batteriets opladningstilstand. Du vil modtage besked om dette via indikatorlyset, der sidder elegant som en krans rundt om fire-knappen. Som udgangspunkt lyser indikatoren, når du trykker knappen ind og damper. Hvis batteriet imidlertid er ved at være afladet, vil indikatoren ikke lyse konstant, men blinke. Desto hurtigere lyset blinker, desto mere afladet er batteriet.

Opladningen sker helt enkelt ved at tilslutte det medfølgende USB-kabel. Mini USB-stikket sættes i porten på siden af batteriet, og den anden ende tilsluttes enten en almindelig adapter eller elektronisk udstyr med USB-port som f.eks. din computer.

CUBIS-TANKEN ER FLEKSIBEL MED COIL-TYPER

Joyetech har på det seneste lanceret flere nye coiltyper, og Cubis-tanken kan håndtere dem alle. I selve kit’et medfølger hele tre forskellige coils, så du uden ekstra omkostninger kan få lejlighed til at prøve de forskellige typer af. Coil-skifte går heldigvis som en leg med Cubis D19. Skru toppen af og løft den ud af tanken. Herefter kan du let skrue den monterede coil ud og installere en ny.

Der medfølger blandt andet en standard-coil af typen BF SS316 på 0,5 ohm. Typen kender du sikkert allerede. Derimod er det ikke sikkert du før har stiftet bekendtskab med eksempelvis den medfølgende NotchCoil, hvor glødetråden er udskiftet med et laserskåret stålrør - en ny patenteret teknologi fra Joyetech. Også LVC-coil’en (Liquid Valve Control) er en ny type. Som navnet antyder, er der en lille justerbar ventil, hvormed juice-flowet kan reguleres. Prøv dig frem, og find dine favorit-coils.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 5-30 Watt
 • Batteri-kapacitet: 1500 mAh
 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Resistans i medfølgende coils: 0,25 ohm / 0,5 ohm / 1,5 ohm
 • Dimensioner (diameter x længde): 19 mm x 162 mm (inklusiv tank og drip tip)
 • Samlet vægt: 230 gram
 • Gevindtype: Standard 510
 • Resistansområde: 0,2 – 3,5 ohm
 • Farvevarianter: Sort, sølv, bordeaux, orange, blå og hvid

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: JOYETECH EGO TWIST MED CUBIS - 1500 MAH

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt