Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Joyetech EGRIP II 80W VT KIT – 2100 MAH

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

Fleksibilitet og design i den nye 80 W eGrip II VT

I dette kit får du den helt nye 80 W eGrip II VT fra Joyetech, der ud over lækkert design byder på et hav af features og funktioner, hvoraf flere aldrig er set før. Du får blandt andet lejlighed til at afprøve den nye Notch Coil, og mod’et kan valgfrit bruges med enten indbygget eller ekstern tank. Nyd også den ny-opgraderede software, der blandt meget andet byder på spillemaskine og analogt ur.

En pakke med 80 W eGrip II VT Kit’et indeholder følgende:

 • eGrip II mod med indbygget tank (2ml)
 • Coil 1: Notch Coil - 0,25 ohm
 • Coil 2: BF SS316 - 0,5 ohm
 • Coil 3: BF Clapton - 1,5 ohm
 • Drip tip
 • USB-kabel til opladning og softwareopdatering
 • Tank-adapter
 • Manual
 • Garantibevis
549 kr.
549

Tilføj tilbehør til Joyetech Egrip Ii 80w Vt Kit – 2100 Mah (Valgfrit)

Detaljer

Indbygget tank med børnesikring opfylder de nye EU-krav

Som udgangspunkt kommer eGrip II VT i en superkompakt konfiguration med indbygget tank med 2 ml kapacitet. Originalversionen har ganske vist en kapacitet på 3,5 ml, men til ære for det europæiske publikum har Joyetech fremstillet en specialversion, der også er udstyret med børnesikring. Det er nemlig nødvendigt, for at opfylde de skærpede europæiske krav.

Det reducerer tank-kapaciteten en smule, men til gengæld får du børnesikringen, hvor dækslet både skal trykkes ned og drejes i samme arbejdsgang, når der skal skaffes adgang til tanken.

Mulighed for at bruge ekstern tank efter eget valg

Du behøver ikke fortvivle, hvis en tankkapacitet på 2 ml er for lidt for dig. Joyetech har nemlig inkluderet en smart tank-adapter, der på et øjeblik kan gøre din eGrip II kompatibel med de fleste tanke på markedet. Tag coilen ud og erstat den med tank-adapteren, og vupti - eGrip II har nu et standard 510-gevind, og er klar til en ekstern tank efter dit valg. Måske har du allerede en favorittank i dit arsenal, men ellers tilbyder vi et stort udvalg af tanke i alle størrelser.

Joyetechs eGrip II byder på lækkert design i flere farvevarianter

Vælger du standardkonfigurationen og bruger den indbyggede tank, får du et særdeles kompakt mod på blot 24 x 45 x 95 mm inklusive drip tip. Udformningen er klassisk boksformet, men de afrundede kanter og let buede sider givet et lækkert blødt helhedsindtryk, både æstetisk og taktilt.

Der er frit valg mellem farverne sølv, guld, rød, hvid og sort. Farven er ført helt igennem, og selv drip tip’en er holdt i matchende farve. Alle varianter har dog en sort front til ”instrumentbrættet”, hvor du foruden betjeningsknapper og USB-port også finder det 2,5 cm store OLED-display.

På siden af mod’et finder du det dekorative Joyetech-logo samt vinduet til den indbyggede tank. En særlig dekorativ feature er det indbyggede baggrundslys i tanken, som lyser op, når du damper. Du kan via indstillingerne vælge lysets farve, hvor mulighederne er blå, grøn, gul, rød, lilla, cyan og hvid. Baggrundslyset kan selvfølgelig også slås helt fra, hvis du ikke er til den slags lir, eller bare lige har brug for at være lidt usynlig.

Notch Coil – en spændende nyhed i eGrip II VT Kit’et

Der følger hele tre forskellige coils med i dette kit. Du får blandt andet BF SS316 0,5 ohm DL og BF Clapton 1,5 ohm MTL som begge benytter kendt teknik. Det er uden tvivl fantastiske coils, bestykket med væger af økologisk bomuldsvat.

Det mest spændende er dog muligheden for at afprøve den helt nye Notch Coil 0,25 ohm DL, som netop er kommet på markedet – og som også medfølger i eGrip II VT Kit’et. En Notch Coil er ikke viklet med modstandstråd, som vi ellers kender det. Den er derimod fremstillet af et rør i rustfrit stål, hvor der er en række laserskårede riller eller hak, som tvinger strømmen til at løbe i siksak ned gennem røret.

Det er genialt af flere årsager: For det første kan vægen placeres inde i røret med masser af kontaktoverflade og sugeevne, og det er næsten umuligt at skabe dry hits.

En Notch Coil er også langt mere robust og holdbar end traditionelle coils, og varmen fordeles perfekt over hele fladen. Endelig er den lynhurtig til at varme op, så dampen er klar på brøkdele af et sekund.

eGrip II VT Kit’et byder på alle tænkelige funktioner

Du kommer formentlig ikke til at mangle hverken indstillingsmuligheder eller funktioner, for eGrip II kan stort set det hele. Du kan selvfølgelig dampe med Direct Output, i Variabel Watt-mode eller med temperaturkontrol, og alt kan indstilles og overvåges. Den avancerede elektronik har selvfølgelig også alt inden for sikkerhed: Et eksempel er det indbyggede dobbeltsikrede kredsløb, der overvåger og sikrer batteriet mod både kortslutning og over/under-afladning.

Softwaren i eGrip II overrasker også med ekstra funktioner som f.eks. indbygget ur, der kan vise tiden i både digitalt og analogt format. Du kan endda også få et lille computerspil frem på skærmen, hvis du lige har et par minutter, der skal fordrives.

Der er selvfølgelig også mulighed for Air Flow Control i eGrip II. Funktionen er elegant skjult i drip tip’ens base, hvor en krans med diskret markering viser indstillingen. Drej kransen væk fra markeringen for at reducere luftflowet – retningen er underordnet.

Opgraderbar firmware giver dig løbende de nyeste funktioner

Der medfølger et USB-kabel til opladning af eGrip II. Kablet forbindes til mod’et i den Micro USB-port, der findes nederst på betjeningsfladen. I den anden ende forbindes kablet til en strømkilde (almindelig vægadapter, computer eller andet udstyr med USB-porte), hvorefter opladningen sker automatisk.

Hvis kablet forbindes til en computer, kan du også opdatere til nyeste software, som du finder på Joyetechs hjemmeside. Her kan du altid finde den seneste version, der kan downloades og installeres med nogle få klik.

Som med alt andet avanceret udstyr, kan der i uheldige tilfælde opstå fejl ved softwareoverførsel. Derfor er eGrip II forsynet med en reset-knap i bunden, som kan trykkes ind med en nål eller en papirclips, akkurat som du kender det fra mobiltelefoner og lignende. Et tryk på knappen genstarter elektronikken og løser eventuelle problemer.

Tekniske specifikationer

 • Effekt: 1-80 Watt
 • Batteri-kapacitet: 2100 mAh
 • Tank-kapacitet: 2 ml (eller valgfrit ved ekstern tank)
 • Resistans i medfølgende coils: 0,25 ohm / 0,5 ohm / 1,5 ohm
 • Dimensioner: 24 x 45 x 95 mm
 • Gevindtype: Standard 510 (ved brug af tank-adapter)
 • Resistansområde (VT-mode): 0,05 – 1,5 ohm
 • Resistansområde (VW/Bypass-mode): 0,1 – 3,5 ohm
 • Temperatur-område: 100-315 grader Celsius
 • Farvevarianter kabinet: Sølv, guld, rød, hvid og sort
 • Farvevarianter tankbelysning: Blå, grøn, gul, rød, lilla, cyan og hvid

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Joyetech EGRIP II 80W VT KIT – 2100 MAH

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt