• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

KAFFE

KAFFE

Flere visninger

PERFEKT KAFFE-BLEND EFTER DANSK STANDARD

Danskerne er verdens mest kaffedrikkende folkefærd, og derfor kan det ikke overraske, at danske Sundbygaard også har begået en lille perle af kaffe-eliksir i form af e-juice. De bedste kaffer er som regel afstemt med flere forskellige bønner, og det er også tilfældet i e-juicen Kaffe, hvor der er hentet aromaer hjem fra både Brazilien, Columbia, Java og flere andre af de store kaffedestinationer. Resultatet er en behagelig rund kaffesmag med svag syrlighed, præcis som de fleste danskere foretrækker den. Koffeinen får du desværre ikke med i dampen, men til gengæld kan du frit vælge mellem 0, 6, 12 eller 18 mg tilsat nikotin. Den foretrukne nikotinmængde vælges ved bestilling.

Med denne e-juice får du en fin balance mellem damptætheden på den ene side, og smag og halskrads på den anden. Det er opnået med et blandingsforhold på 1:1 mellem grundbestanddelene propylenglycol og vegetabilsk glycerin - et blandingsforhold, som de fleste andre producenter også anvender som standard. Alle ingredienser er naturligvis fødevaregodkendte og løbende underlagt den strenge danske fødevarekontrol. E-juicen leveres på standardflaske med en indhold på 10 ml.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

God kaffesmag

Bedømt af Anette

Quality
Den er god og smager af kaffe. Har købt den flere gange. (Indsendt den 07/03/2019)
God smag

Bedømt af Anne

Quality
Smager af mocca eller præcis som hele kaffebønner dufter. Super lækker! Klart en af mine favoritter. (Indsendt den 14/01/2019)
Oplevelsen med denne e væske

Bedømt af Thomas

Quality
Min oplevelse med denne evæske er fantastisk smagen er så intens at det minder om en god espresso (Indsendt den 27/10/2018)
Virkelig god

Bedømt af Ulla

Quality
Det er den bedste bruger ikke andre (Indsendt den 09/08/2018)
Rigtig god væske.

Bedømt af Syvstjernen

Quality
Hold nu op hvor er kaffe bare god. Den smager helt fantastisk. Kan virkelig anbefales hvis man kan lide smagen af kaffe. Prøv den!!! (Indsendt den 05/09/2017)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv