Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SUNDBYGAARD KAFFE

Ikke på lager

PERFEKT KAFFE-BLEND EFTER DANSK STANDARD

Danskerne er verdens mest kaffedrikkende folkefærd, og derfor kan det ikke overraske, at danske Sundbygaard også har begået en lille perle af kaffe-eliksir i form af e-juice. De bedste kaffer er som regel afstemt med flere forskellige bønner, og det er også tilfældet i e-juicen Kaffe, hvor der er hentet aromaer hjem fra både Brazilien, Columbia, Java og flere andre af de store kaffedestinationer. Resultatet er en behagelig rund kaffesmag med svag syrlighed, præcis som de fleste danskere foretrækker den. Koffeinen får du desværre ikke med i dampen, men til gengæld kan du frit vælge mellem 0, 6, 12 eller 18 mg tilsat nikotin. Den foretrukne nikotinmængde vælges ved bestilling.

30 kr.
30

Detaljer

Med denne e-juice får du en fin balance mellem damptætheden på den ene side, og smag og halskrads på den anden. Det er opnået med et blandingsforhold på 1:1 mellem grundbestanddelene propylenglycol og vegetabilsk glycerin - et blandingsforhold, som de fleste andre producenter også anvender som standard. Alle ingredienser er naturligvis fødevaregodkendte og løbende underlagt den strenge danske fødevarekontrol. E-juicen leveres på standardflaske med en indhold på 10 ml.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SUNDBYGAARD KAFFE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Anette - (Indsendt den 07/03/2019)
God kaffesmag - Den er god og smager af kaffe. Har købt den flere gange.
Anne - (Indsendt den 14/01/2019)
God smag - Smager af mocca eller præcis som hele kaffebønner dufter. Super lækker! Klart en af mine favoritter.
Thomas - (Indsendt den 27/10/2018)
Oplevelsen med denne e væske - Min oplevelse med denne evæske er fantastisk smagen er så intens at det minder om en god espresso
Ulla - (Indsendt den 09/08/2018)
Virkelig god - Det er den bedste bruger ikke andre
Syvstjernen - (Indsendt den 05/09/2017)
Rigtig god væske. - Hold nu op hvor er kaffe bare god. Den smager helt fantastisk. Kan virkelig anbefales hvis man kan lide smagen af kaffe. Prøv den!!!

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt