Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

KANGER CLOCC COIL

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

Originale specialcoils til Kangers CL-tank

Hvis du har fået fingre i den nye CL-tank fra Kanger, er der lagt op til seriøs dampning. Selvfølgelig har vi da også de originale special-coils, der passer til. Betegnelsen CLOCC står for CL Organic Cotton Coil, og det betyder på godt dansk, at du får den ekstra gode kvalitet med ægte økologisk bomuldsvat til vægen. Det sikrer en optimal smagsoplevelse uden risiko for at indånde pesticidrester, rensekemi eller andet skidt.

De nye CLOCC-coils fås som enten 0,5 ohm (Rustfrit stål) eller 0,15 ohm (Ni200). Disse coils er primært beregnede til Kangers CL-tank, men de passer også til de mere sjældne Evod Pro og Cupti. Vælg ønsket resistans og antal i menuen til højre. Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten til din tank, kan du altid spørge os.

 

OBS! Grundet en trykfejl i produktionen, så står der på nogle af 0,5 ohm coilsene 15W-40W. Denne trykfejl ændrer dog ikke på coilens beskaffenhed, der er 15W-60W som angivet på produktbilledet.

39 kr
39
Mængderabat - Køb mere og spar
  • 5 stk. kun 29.80 kr pr. stk  spar 24%

Detaljer

Få mere for pengene – udnyt portoen

Selv om vi har nogle af Danmarks bedste fragtpriser, kommer vi ikke uden om, at fragten koster lidt. Du bestemmer heldigvis selv, hvor stor en del af dit budget, der skal gå til fragt. Bestiller du blot en enkelt coil, er fragtandelen stor. Hvis du på den anden side tænker lidt langsigtet og fylder pakken op, reducerer du dine samlede fragtomkostninger betragteligt. Portoen er jo allerede betalt, så eventuelle ekstra coils og tilbehør får du sådan set fragtfrit.

Eksempelvis får du helt sikkert brug for at bestille en ekstra coil på et senere tidspunkt. Bestil den med allerede nu, og hav den klar i skuffen. Så sparer du fragten, og har samtidig den vigtige reservedel klar i samme øjeblik som behovet opstår.

Få fyldt op med lækker e-juice

Samme princip gælder for e-juice, som også jævnligt skal købes hjem. Tager du et par flasker med i din ordre, er fragten sparet, og de er klar med det samme, når du får brug for eller lyst til dem. Tjek vores store juice-udvalg, og lad dig inspirere af de nye muligheder. Vi får nye varianter hjem hele tiden, så kig forbi med jævne mellemrum og se, hvad der er kommet af spændende nyt.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: KANGER CLOCC COIL

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt