Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

KANGER EVOD 2 DOBBELT KIT

Ikke på lager

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

E-cigaret sæt i høj kvalitet

KangerTech tilbyder med Evod 2 et dobbeltsæt e-cigaretter til en særdeles favorabel pris. Den flotte gaveæske gør desuden sættet velegnet til brug som gave, hvis du har lyst til at introducere en ven til damper-verdenen. Kittet anvender Kangertechs dual coil der giver en væsentlig bedre dampudvikling end den almindelige evod mt3 tank. 

 

Dobbeltsættet inkluderer følgende

 • 2 x Evod tank (1,8 ml) m/ mundstykke
 • 2 x Evod batterier á 650 mAh
 • 5 x Dual-coils, 1,5 Ohm
 • USB-lader
 • Lade-adapter til 220 V
 • Brugermanual
 • Flot gaveæske

Køb ekstra kanger dual coils her. 

379 kr
-12%
429 kr
379

Tilføj tilbehør til Kanger Evod 2 Dobbelt Kit (Valgfrit)

 • ALUMINIUMSHOLDER
  ALUMINIUMSHOLDER
  29 kr
  29

Detaljer

Guide til brug af e-cigaretterne

Der er selvfølgelig penge at spare ved at købe 2 e-cigaretter på én gang, men det letter også hverdagen, fordi du kan dampe på den ene, mens den anden lader op. Der er også mulighed for at køre med to forskellige typer e-juice, og på den måde variere oplevelsen og nydelsen alt efter humør og øjeblikkelig præference. Der er selvfølgelig også mulighed for, at I kan være to, der hygger med at dampe sammen. Designet er klassisk, og KangerTech Evod 2 fås i flere forskellige farver.

2 x Batterier på 650 mAh

Disse batterier er meget små, er er derved praktiske at have med rundt. Batteriet kan låses ved at trykke 3 gange hurtigt efter hinanden på knappen. Derved får du ikke trykket løs, hvis du har den i lommen. Hvis du trykker 3 gange igen, så låses batteriet op igen og er klar til brug. Når du skruer batteriet i laderen, eller skruer tanken på, så lad være med at stramme for hårdt til. Dette kan svække pluspolen på batteriet, og derved kan kontakten mellem batteriet og clearomizeren mistes. Når du oplader batteriet for første gang, så anbefaler vi at du oplader det i 6-8 timer, for at sikre at batteriet er fuldt opladt. Dette vil forlænge batteriets levetid. Derefter kan det oplades indtil indikatoren på opladeren lyser grønt, og dermed fortæller dig at batteriet er helt opladt.

EVOD 2 Clearomizeren

Denne clearomizer bruger KangerTechs dual coils. Dette er elementet der sidder monteret inde i tanken, og som udvikler dampen når du trykker på batteriet. Når du efter en tid begynder at opleve en skidt smag, eller brændt smag, skal coilen udskiftes. Dette gøres ved at skrue bundstykket ud (præcis som når du påfylder e-juice), og derefter skrue coilen ud og sætte en ny i.

Slimline e-cigaret med potent batteri

KangerTech leverer med denne model en dejlig slimline e-cigaret, som er bestykket med et lidt mindre, men absolut potent batteri. Bemærk dog, at de medfølgende Dual-coils har en Ohm-værdi på 1,5 Ohm, således at der er masser af dampetid på en opladning.

Evod 2 er forsynet med en praktisk indikation, når batteriet er ved at være tomt. Opladning af batterierne sker på helt traditionel facon, hvor batteriet skrues i opladeren.

Tekniske specifikationer:

 • Tankkapacitet: 1,8 ml
 • Batterikapacitet: 650 mAh
 • Coiltype: Dual-coil
 • Coilresistans: 1,5 Ohm
 • Indikation for Low-Battery

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: KANGER EVOD 2 DOBBELT KIT

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Susse - (Indsendt den 05/07/2018)
Super tilfreds - Enkelt og meget brugervenlig. Et godt alternativ at komme godt fra start efter man har sløjfet ligkiste sømmene.
Karin - (Indsendt den 06/11/2017)
Meget tilfreds - Jeg er meget tilfreds, den går ikke i stykker, men er rigtig stabil og god. Den giver fin rigtig fin damp. bestilte min vare lørdag eftermiddag og fik varen leveret allerede mandag - er yderst tilfreds.
Erik R. - (Indsendt den 10/04/2017)
LORT ! :) Køb den ikke - Den kan ikke holde til noget. Jeg havde den i lomme og den gik i stykker. Kablet til batteriet er knækket og dermed heller ikke sikkert.
Køb heller "ASPIRE POCKEX POCKET AIO". Den er meget mere stabil bygget, meget nemmer at fylde væske i uden at spilde og den giver meget mere og bedre smag.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt