Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

KANGERTECH MINI PROTANK 2

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

Mini Protank 2 fra KangerTech

Tanken er produceret af rustfrit stål og Pyrex glas.

Pakken indeholder

  • Mini Protank 2
  • Single Coil på 1,8 Ohm
  • Udskifteligt blankt metalmundstykke

Husk at du har mulighed for at bestille ekstra coils til din tank med det samme, så du ikke kommer til at stå at mangle lige pludselig.

BESTIL COILS TIL MINI PROTANK HER

 

59 kr
-40%
99 kr
59

Tilføj tilbehør til Kangertech Mini Protank 2 (Valgfrit)

Detaljer

MINI PROTANK 2 I PYREX GLAS OG STÅL

Mini Protank 2 har en rigtig god holdbarhed og giver kraftig damp. Her får du den orginale Mini Protank 2 fra verdensberømte KangerTech. Denne clearomizer er fremstillet i rustfrit stål og Pyrex-glas, hvilket betyder at du får en clearomizer af højeste kvalitet. Når du mærker denne clearomizer i hånden, vil du ikke være i tvivl om kvaliteten. Mini tanken kan indeholde 1,5 ml e-juice, hvilket svarer til ca. 600 sug.

DUAL COIL FOR BEDRE DAMPOPLEVELSE

Du kan nemt udskifte brænderen (coil) på Mini Protank 2. Når brænderen på et tidspunkt er opbrugt og den begynder at give svag damp, skruer du blot brænderen af og sætter en ny på, så er clearomizeren så god som ny igen. Det er meget nemt at udskifte brænderen (coilen). Du skruer blot bundstykket af, hvorefter du skruer den lille brænder af og indsætter en ny. Du kan få brænder på 1,8 ohm og 2,2 ohm. (ohm har betydning for hvor meget damp der produceres og hvor lang levetid brænderen har). Hvis brænderen har lav ohm, giver den meget damp, men holder mindre tid. Har den høj ohm, som eksempelvis 2,4 ohm, så giver den knap så kraftig damp, men tilgengæld holder den længere, før den skal udskiftes.

Hvilket batteri kan man bruge mini protank 2 på?

Vi har udvalgt følgende batterier, hvor vi mener at Protank 2 mini vil komme bedst til sin ret.

Itaste VV4 1050 mAh Batteri. Her kan du nemt justerere batteriets output, således at dampmængden bliver lige som du ønsker. Batteriet har et lille display, hvor du kan aflæse brænderens modstand, spændingsniveauet og batteriniveauet.

Vision Spinner 2 1650 mAh Batteri. Dette batteri er også justerbart, og fås i 8 forskellige farver.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: KANGERTECH MINI PROTANK 2

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt