Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

KANGERTECH MINI PROTANK 3

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

Mini Protank 3 i pyrex glas og stål

Lille tank i høj kvalitet fra KangerTech, som bruger dual coil brændere for bedre damp og længere holdbarhed.

Pakken indeholder

  • Protank 3 mini 1,5 ml
  • Dual Coil 1,5 ohm
  • Udskifteligt metalmundstykke

Husk at coils har en begrænset levetid og skal skiftes. 

BESTIL COILS TIL MINI PROTANK 3 HER 

 

69 kr
69

Tilføj tilbehør til Kangertech Mini Protank 3 (Valgfrit)

Detaljer

Protank 3 mini - handy kvalitetstank 

Hvis du ønsker en lille handy tank, som samtidig er fuld af power, så bør du helt sikkert prøve denne Protank Mini 3 fra KangerTech. Selvom tanken ser lille og uskyldig ud, så giver den en fænomenal damp. Den er udsyret med dobbelt brænder også kendt som dual coil, hvilket gør at der er to brændere i én.Dette er virkelig en mini tank i luksus version, som du helt sikkert vil blive positivt overrasket over.

Tanken er lavet i rustfrit stål, hvilket gør den stabil og holdbar. Glasset er af Pyrex, hvilket betyder, at din tank/brænder er bygget til at kunne holde til selv de mest hårdføre væske, uden at revne, blive misfarvet eller ændre smagen. Pyrex er også det samme, som mange ovnfaste fade er lave af og er et meget holdbart glasmateriale.

Tanken kan indeholde 1,5 ml e-juice, hvilket svarer til ca 700 sug. Du kan også nemt udskifte brænderen/coilen, når tanken begynder at give mindre damp. Ved at udskifte brænderen, vil tanken blive så god som ny igen.

 

 

 

Hvorfor vælge en Mini Protank 3

Hvis du ønsker en lille tank i super kvalitet, så er Protank 3 Mini ikke til at komme uden om.

1: Du får en tank fra den mest anerkendte producent i verden, KangerTech. Dette sikrer dig at du får en tank i absolut topklasse.

2: Tanken er som tidligere nævnt udstyret med dual coils, som betyder at der er to brændere i én, hvilket giver ekstra fyldig damp.

3: En tredje fordel er at du blot skifter brænderen, når damper bliver svag, og så er din tank så god som ny. Dermed kan du genbruge tanken igen og igen.

4: Tanken passer til stort set alle batterier. Alle eGo og EVOD modeller, samt næsten alle store Mod modeller. Dermed får du en tank som kan bruges til stort set alle batterier på markedet.

5: Rengøringen er enkel - Skil blot tanken fra hinanden og skyl det hele i lunkent/varmt vand. Jævnlig rengøring er at anbefale grundet hygiejne. Husk at tage coilen ud, da denne ikke tåler rengøring.

 

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: KANGERTECH MINI PROTANK 3

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt