Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

KANGERTECH TOP EVOD KIT - 650 MAH

Ikke på lager

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

Begynder-kit i ægte Kanger-kvalitet

Kangertech er mest kendt for relativt dyre kvalitetsprodukter, men med TOP EVOD Kit’et strækker det anerkendte mærke også en hånd ud til begynderen. Prisen er banket helt i bund, men du får alligevel en mærkevare med ganske udmærkede specifikationer og kvaliteter.

Et sæt med et Kanger TOP EVOD Kit indeholder følgende:

 • TOPTANK EVOD 1,7 ml
 • EVOD batteri 650 mAh
 • Coil – VOCC-T, 1,5 ohm
 • Drip tip
 • USB ladekabel med monteret lader
 • Ægthedsbevis
 • Manual
189 kr.
189

Tilføj tilbehør til Kangertech Top Evod Kit - 650 Mah (Valgfrit)

Detaljer

TOP EVOD byder på bekvem top-påfyldning og kvalitets-coil

I modsætning til de fleste andre low cost e-cigaretter, får du med TOP EVOD mulighed for top-påfyldning af e-juice. Det betyder i praksis, at tanken ikke skal skrues af batteriet hver gang, og det er bekvemt.

Der medfølger også en 1,2 ohms coil, som er forsynet med væge af rigtig økologisk bomulds-vat. Det anbefales, at du lader en ny coil trække e-juice i adskillige minutter, før der dampes første gang. Det sikrer, at vægen er gennemvædet, og dermed undgår du de grimt-smagende og ødelæggende ”dry hits”.

Kanger leverer flot design med TOP EVOD

Tidligere EVOD-modeller har været kendetegnede ved en meget smal glasrude, hvor det har været lidt svært at bedømme juice-niveauet med et hurtigt øjekast. Det har ikke været populært hos alle, og den kritik har Kanger taget til efterretning i designet af TOP EVOD, der er forsynet med en fuld transparent tank – lækkert. Desuden fås modellen i fire forskellige farver: Rød, sort, hvid og sølv.

Traditionel ladning af batteriet via USB

Når batteriet på TOP EVOD fra Kangertech skal lades op, forgår det på traditionel vis. Batteriet skrues løs fra tanken, og skrues fast i laderen, som er forsynet med et USB-kabel. Dette kabel kan forbindes til en vægadapter, eller til computer eller andet elektronisk udstyr med USB-port.

Batteriet har en kapacitet på 650 mAh. Det er for så vidt ikke overvældende meget, men når prisen på sættet tages i betragtning, er det bestemt godkendt, og de er også udmærket afstemt efter tankstørrelsen på 1,7 ml.

Lille e-cigaret med masser af funktionalitet

Det siger sig selv, at et begyndersæt i denne prisklasse ikke har de samme justeringsfunktioner som langt dyrere produkter, men Kanger har alligevel indbygget en del elekronik i denne slanke e-cigaret.

Der er eksempelvis indbygget beskyttelse mod kortslutning og fejlpolarisering. Der er også indbygget sikkerhed for tænd-funktionen, idet der skal trykkes fem hurtige tryk på fire-knappen for at tænde og slukke. Det sikrer, at e-cigaretten ikke tændes ved et uheld i lommen, eller hvis børnene får fingre i den.

Fire-knappen er forsynet med LED-indikation af tænd/sluk-status, og er ydermere forsynet med farve-LED, der indikerer batteristatus.

TOP EVOD Kit’et fra Kanger har naturlige begrænsninger

Der er ingen tvivl om, at Kangertech med sit TOP EVOD Kit strækker hånden ud til nybegyndere, der har lyst til at udforske dampverdenen med en e-cigaret i god kvalitet. Prisen er meget attraktiv, men det giver også sig selv, at kræfterne i denne model ikke er på højde med Kangers langt dyrere produkter.

Hvis du har lyst til at dampe rigtig Sub-ohm med masser af effekt, bør du tage et kig på vores udvalg af de lidt kraftigere e-cigaretter, hvor vi byder på udstyr fra både Kanger og de andre større kvalitetsmærker.

Tekniske specifikationer

 • Tank-kapacitet: 1,7 ml
 • Batteri-kapacitet: 650 mAh
 • Udgangsspænding: 3,7 V
 • Coil-resistans (medfølgende coil): 1,2 ohm
 • Minimum coil-resistans: 0,4 ohm
 • Dimensioner (diameter x længde): 14 mm x 160 mm
 • Vægt: 109 g
 • Gevind: standard eGo/510
 • Farvevarianter: Rød, hvid, sort og stål

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: KANGERTECH TOP EVOD KIT - 650 MAH

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Kat - (Indsendt den 06/07/2016)
Fantastic - Jeg synes den er Go!

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt