Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

KANGERTECH TOPTANK EVOD

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

Slank elegant Toptank eVod til eGo-batterier

Hvis du har et eGo-batteri, der skal forvandles til en lækker e-cigaret, er Toptank eVod fra Kangertech et rigtig godt bud. Tanken kommer i flot slankt design med flere farvemuligheder, og Kanger har som sædvanlig kun brugt de bedste materialer.

 

Et sæt med Toptank eVod fra Kangertech indeholder følgende:

  • Toptank eVod, 1,7 ml kapacitet
  • Coil: VOCC-T 1,5 ohm (præinstalleret)
  • Brugermanual

Du finder ekstra Kangertech VOCC coils her

79 kr
-11%
89 kr
79

Tilføj tilbehør til Kangertech Toptank Evod (Valgfrit)

Detaljer

Den kendte Kanger-kvalitet til det lidt mindre setup

Kanger er nok mest kendt for sine store robuste tanke og det exceptionelle design, men du kan også få den kendte kvalitet til udstyr af mindre kaliber. Et rigtig godt eksempel er den slanke og elegante Toptank eVod, der med en kapacitet på 1,7 ml har kunnet klemme sig ned i en størrelse 14 mm rent diametermæssigt. Det betyder, at den passer perfekt til de fleste eGo-batterier.

Som altid er materialevalget hos Kangertech kompromisløst: Kernematerialet er rustfrit stål, bestykket med en glascylinder i stærkt Pyrex-glas. Denne glastype udmærker sig ved ekstra styrke og varmebestandighed, og det er da også netop Pyrex-glas, der bruges i professionelle laboratorier, hvor glasset skal kunne holde til bunsenbrænder-opvarmning og andre hårdhændede former for behandling.

 

 

Nem Påfyldning af e-væske i toppen

Påfyldning af e-juice foregår i toppen, hvor du kan få adgang til selve tanken ved at skrue topstykket af. Dette er en meget nemmer løsning end på tidligere modeller, hvor du var nødt til at skrue tanken helt af, og vende den om for så at påfylde. Genial designdetalje, som virkelige forbedrer brugeroplevelsen.

Der medfølger ikke e-juice, så husk at få købe noget ekstra med – portoen er jo allerede betalt. Vi tilbyder Danmarks måske største udvalg af e-juice, som vi præsenterer på en overskuelig måde, opdelt på både producenter og smagstyper. Hold øje med siden, for vi tager jævnligt nye leverandører og smagsvarianter ind.

Tekniske specifikationer

  • Tank-kapacitet: 1,7 ml
  • Dimensioner (diameter x længde): 14 mm x 57 mm
  • Materialer: Pyrex-glas og rustfrit stål
  • Gevind: Standard eGo
  • Farvevarianter: Stål, rød, hvid og sort

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: KANGERTECH TOPTANK EVOD

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt