Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Kirsebær Dekang

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

SYRLIG SMAGSBOMBE MED BID

De fleste frugter fås i mange smagsvarianter, og det gælder også for kirsebær, der fås lige fra silkebløde smagsløse varianter til syrlige smagsbomber med bid. Vælger du Dekangs kirsebær-juice, skal du ikke forvente at blive strøget med hårene, og det er formentlig heller ikke det, du ønsker.

Her får du nemlig kirsebærrets sande karakter på dampform. Den er ikke decideret sur, men den naturlige syrlighed får sin retmæssige plads, og det er forfriskende - særligt hvis du er blevet vant til de mange tandløse slik-juicer. Naturen er bask, og det er Dekangs kirsebær-variant på sin vis også, men på den gode måde forstås. En frisk og energisk smag, der sætter fut i fejemøget og belønner dig med en behagelig og tilfredsstillende eftersmag.

 

35 kr.
35
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x Kirsebær Dekang
  • 5 stk. x Kirsebær Dekang

Detaljer

FOKUS PÅ EUROPÆISKE PRÆFERENCER

Smag og behag er meget kulturelt betinget. I nogle dele af verden foretrækker man for eksempel sødmefyldte retter, mens andre er mere til stærke krydderier eller til mere umaskerede kulinariske oplevelser. Sådan forholder det sig også med e-juice og kirsebær, så den perfekte løsning er ikke entydig.

Heldigvis har Dekang en produktion i Europa målrettet europæiske smagsløg, og det er herfra din Dekang Kirsebær-juice kommer. Den europæiske oprindelse er også din sikkerhed for, at de stramme europæiske krav til både produktion og indhold er overholdt til punkt og prikke.

GOD BALANCE MELLEM SMAG OG DAMP

Din Dekang-kirsebærvariant leveres i en standard 10 ml flaske, og er baseret på en filler med 50 % PG og 50 % VG. Der er delte meninger om, hvorvidt en overvægt af PG (propylenglycol) eller VG (vegetabilsk glyserin) er at foretrække, for begge ingredienser har hver deres fordele.

PG er med til at fremhæve smagen og give et godt halskras, men VG til gengæld giver en blødere oplevelse og sørger for mere og fyldigere damp. Dekang har til denne e-juice valgt en middelvej med 50 % af hver, og det er også det kompromis, de fleste andre moderne producenter vælger i dag.

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Kirsebær Dekang

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller