Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SUNDBYGAARD KLOAK

På lager

BETYDELIG BEDRE END NAVNET INDIKERER

Den danske humor er en svær størrelse, og nogle gange forstår vi den vist heller ikke selv. For år tilbage var slikvarianter som ”hundeprutter” og ”mågeklatter” meget populære. For på trods af de lidt uappetitlige navne smagte slikket jo fantastisk. Danske Sundbygaard har med Kloak-juicen begået et lignende stunt.

Navnet sælger muligvis ikke så godt, men det opvejes så sandelig af smagen, som hele tiden vinder nye fans. Smagen er ikke helt nem at beskrive, så den skal nok bare prøves. I hvert fald er vi ude i noget, der ligner gule syrlige bolsjer med lidt salmiak og andre smagsnuancer ind over. En ganske genial kombo, som er lidt afhængighedsskabende. Og indrømmet - navnet er da lidt sjovt, og giver ofte anledning til øget interesse fra omgivelserne, når flasken findes frem.

30 kr.
30

* Påkrævede felter

Detaljer

Kloak-væsken kommer i en standard 10 ml flaske, men indholdet af nikotin bestemmer du selv. I forbindelse med bestillingen kan du nemlig vælge mellem 6, 12 eller 18 mg nikotin, og der er også en nikotinfri udgave til rådighed. På trods af navnet er det desuden lykkedes Sundbyggard at liste produktet gennem den skrappe danske fødevarekontrol, der endda har givet den sin uforbeholdne godkendelse. Indholdet af VG/PG er efter markedsstandard balanceret i forholdet 50/50, så e-juicen vil fungere optimalt i langt de fleste typer af e-cigaretter.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SUNDBYGAARD KLOAK

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Christian - (Indsendt den 11/01/2019)
God smag - En af mine favoritter. God smag. Minder meget om bolsjerne

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller