Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

LEMON SHERBET

LEMON SHERBET

Flere visninger
Vil du spare penge?
  • 3 stk 108,00 kr - spar 8%

Næsten bedre end en rigtig dessert

Som navnet meget direkte indikerer, stammer inspirationen til denne smag fra den klassiske is-dessert citron sorbet, og Wizmix har ramt den lige i skabet.

Dampen fylder din gane med en pikant frisk og skarp smag af lemon, der bobler og stikker på tungen. Den skarpe smag ringer dog af efter lidt tid, og når dampen pustes ud, bliver eftersmagen en anelse mere sød og rund.

Stå op til en frisk omgang citron

Lemon Sherbet foretrækkes af mange som en frisk morgen-damp, der renser ud og giver velvære. Det kan gentages flere gange hen over dagen, og er du til frisk smag, kan den også sagtens bruges som primær damp. De fleste foretrækker den dog som en frisk afveksling mellem andre smage, og bruger den lidt som man bruger syltet ingefær sammen med sushi.

Udviklet og forarbejdet i Peterborough

Både udvikling og forarbejdning af Lemon Sherbet er henlagt til den engelske by Peterborough, der nogenlunde er på størrelse med Aarhus. Byen ligger i den østlige del af det centrale England, og her har Wizmix opført en topmoderne specialfabrik.

I hjertet af fabrikken finder du The Clean Room, et 100 % sterilt arbejdsområde, der danner rammen om produktionen. Alle råvarerne indkøbes selvfølgelig hos engelske leverandører, der er kontrolleret af både Wizmix selv og af de skrappe engelske fødevaremyndigheder. Lemon Sherbet er blandet med et PG/VG-forhold på 50/50, som erfaringsmæssigt giver en god balance mellem halskrads og smag, og som derudover giver en lækker og meget fyldig damp.

Baseret på europæiske smagsløg

En af de vigtigste mærkesager for Wizmix er, at europæiske forbrugere skal have produkter, der er udviklet og fremstillet i Europa af europæere. Filosofien er, at producenterne fra Kina ikke har samme kultur og smagsløg som europæere, og derfor er det problematisk, når de fleste e-juice på markedet kommer fra Kina. Wizmix står derfor selv for udvikling og produktion i England, og det er du ikke i tvivl om, når du smager på varerne.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

Okay

Bedømt af Heidi Maria

Quality
Den smager meget af lemon. (Indsendt den 13/02/2016)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv