Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

LILLE RYGESTOPPAKKE

På lager

EGO AIO RYGESTOP KIT

Med den lille rygestoppakke får du en e-cigaret med oplader, samt en e-væske. Der er tale om eGo Aio fra Joyetech samt en e-juice fra True Vapor med den nikotinstyrke du ønsker. Nedenfor kan du finde en lynhurtig introduktion til e-cigaretten, så det er nemmere for dig at tage den i brug. Ellers medfølger også en lille brugermanual.

 

LILLE RYGESTOPPAKKE INDEHOLDER 

 • eGo Aio batteri på 1500 mAh med indbygget tank
 • 2 x coils 0,6 ohm (BF SS316)
 • Drip tip
 • USB lade-kabel
 • Brugsanvisning
 • Garantibevis
 • E-juice fra True Vapor med valgfri smag og nikotinstyrke

 

Joyetech Cubis BF Coil - Her kan du finde ekstra coils, der passer til eGo Aio. Vi anbefaler at du vælger varianten med 0,6 ohms modstandstyrke, da denne fungerer bedst med eGo Aio. Vær venligst opmærksom på at eGo Aio ikke kan anvende coils under 0,3 ohm.

 

Læs mere mere om den lille rygestoppakke i nedenståene, og bliv klogere på hvordan dette sæt med Joyetech eGo Aio fungerer.

 

 

 

 

 

 

 

209 kr
209

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Lille Rygestoppakke (Valgfrit)

Detaljer

SUPER RYGESTOPPAKKE TIL NYBEGYNDEREN

eGo Aio e-cigaretten fra Joyetech er simpelthen et super valg til alle, der gerne vil i gang med at dampe. Den er lavet i et stilrent design, der tiltaler de fleste, og så er den yderst nem at bruge såvel som at vedligholde. Du kan læse en uddybet beskrivelse af Joyetech's eGo Aio lige her. Med i pakken får du ligeledes en lækker e-juice á 10ml fra True Vapor, hvor du har mulighed for at vælge mellem smagsvarianterne FrugtmixDanish Tobacco og Menthol Sensation

 

HVORFOR E-CIGARETTER TIL RYGESTOP?

E-cigaretter har vist sig som en fantastisk måde at gennemføre et rygestop på, og én af årsagerne er formodentlig at du på mange måder får den samme oplevelse af en e-cigaret som med en almindelig tobaksrygning. Der er selve følelsen af at have noget at fingerere med, der er den synlige røg i form af damp, og så er der smagen og nikotinen. Med e-cigaretter kan du også selv gå ind og styre nikotinstyrken, så du langsomt kan trappe ned, uden at du nødvendigvis behøver at dampe mindre. Selvom mange drosler ned for nikotinstyrken over tid, kan man sagtens fortsætte med at dampe med nikotin hvis dette ønskes. E-cigarettens fornemste opgave er at du undgår de mange skadelige stoffer, der forekommer ved afbrændningen af almindelige tobaksrygning. 

 

KOM GODT I GANG MED DIN E-CIGARET

Du får i nedenstående en hurtig vejledning til at komme i gang på, men vi anbefaler naturligvis også at du bruger noget tid på at læse manualen, der følger med i pakken.

 1. Lad batteriet op
  Først og fremmest skal batteriet lades op. eGo Aio kommer som én enhed bestående af batteri og tank, og du finder på siden af batteriet en micro USB-port, hvori du kan tilslutte den medfølgende ladekabel. Forbind herefter ledningen til enten en vægadapter eller USB-udgangen på din computer, og så er opladningen ellers i gang.
 2. Klargør din coil Der følger to coils med i rygestoppakken - én som er monteret på forhånd og én i reserve. Det er vigtigt at du efterspænder den allerede monterede coil, da eventuelle rystelser og temperaturpåvirkninger kan have løsnet den under transport. For at få adgang til coilen skal du trykke ned på låget og dreje samtidig. Coilen sidder fast i selve topstykket og den kan du nu løsne og spænde efter igen. Det er vigtigt at den er skruet ordentligt fast, så der er god forbindelse igennem til batteriet.
 3. Fyld e-væske på din tank Når du, som i forrige trin, har skruet låget af, så har du ligeledes fået adgang til tanken, hvori du skal fylde din e-juice. Fyld en passende mængde e-juice på tanken, skru låget på igen og lad derefter e-cigaretten stå i minimum 10 minutter. Dette giver e-væsken mulighed for at trænge ind i coilen og gennemvæde vægen, hvilket forhindrer at coilen forkulles når du damper. Derfor er det vigtigt at gentage denne proces hver gang du skifter coil.
 4. Klar til at dampe Når batteriet er fuldt opladt og coilen gennemvædet, så er du klar til at dampe. Du tænder e-cigaretten ved at trykke 5 gange hurtigt på powerknappen. Dette kan virke lidt besværligt, men det er ganske enkelt en sikkerhedsforanstaltning, der sikrer dig imod at e-cigaretten tænder i f.eks. i tasken eller lommen samt hvis småbørn skulle få fingrene i den. Tag mundstykket (Drip Tip'en) op til munden og sug ind samtidig med at du trykker ned på powerknappen, og så er det ellers bare om at nyde den bløde damp og dejlige smag fra din valgte True Vapor e-juice. Held og lykke med dit rygestop. Du er allerede godt i gang.      

 

 

 

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner (diameter x længde): 19 mm x 118,05 mm
 • Indbygget batterikapacitet: 1500 mAh
 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Coil-resistans: 0,6 ohm
 • Gevindtype: Børnesikret specialgevind i låget

 

 

 

 

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: LILLE RYGESTOPPAKKE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Oliver - (Indsendt den 23/10/2019)
Really good, but rainbow color is kinda ugly in person - Easy recommendation
Thomas - (Indsendt den 27/10/2018)
Lille ryge stop pakken - Lækker damper som ligger godt i hånden røgen er blød og rigtig nem at starte på som nybegynder

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt