Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

LOVELY BUBBLY

Ikke på lager

Smagen af tyggegummi fra en svunden tid

Hvem husker ikke de skønne store stykker boble-tyggegummi, der kunne fås for et par håndører hos slikmutter i de gode gamle dage.

Smagen var himmelsk, men den holdt desværre kun i 30 sekunder. Nu kan du få en længe ventet gensmag med LoveLy Bubbly, der spiller skøn musik på både smagsløg og gamle minder – og holder smagen lige så længe, som du har væske i din e-cigaret.

39 kr.
39
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x LOVELY BUBBLY

Detaljer

Undgå ømme kæber, bristede bobler og tyggegummi i håret

Wizmix har virkelig genskabt et stykke historie med Lovely Bubbly, og har oven i købet filtreret alle de kedelige ting fra. Med Lovely Bubbly slipper du for at få ondt i kæberne, og der er ingen risiko for tyggegummirester i håret eller på trøjen.

Den gode smag er der til gengæld rigeligt af, og den bliver ved og ved. Du får naturligvis den originale søde frugtsmag, men den er fyldig og med en vis portion halskrads, så den kan dampes i timevis, uden at det bliver for meget. Eftersmagen er ren, og du oplever på intet tidspunkt, at smagen flader ud.

En lille advarsel er måske på sin plads: Pas på, at dine tyggereflekser ikke tager overhånd, når du går ned ad ”Memory lane”. Din drip tip eller dine tænder er i farezonen, alt afhængigt af, om drip tip’en af plast eller metal.

Amerikansk smag fra England

Bobletyggegummiet var jo oprindeligt en amerikansk opfindelse, der som alt andet bredte sig til vores breddegrader. Med Lovely Bubbly har man imidlertid genopfundet den geniale smag, og tappet den på små 10 ml flasker med e-juice.

Det er et hold at dedikerede dampere fra England, der står bag bedriften, og sammen har de stiftet Wizmix, der også har en lang række andre geniale smage på samvittigheden. Udviklingen foregår på en specialbygget topmoderne fabrik, der er placeret i den østlige del af det centrale England.

Byen hedder Peterborough, og den er omtrent på størrelse med Aarhus. I hjertet af fabrikken ligger det såkaldte Clean Room, der er et 100 % klinisk miljø, hvor de følsomme råvarer og smage forarbejdes.

Lovely Bubbly er IKKE made in China

De fleste e-juicer på markedet er udviklet og produceret i Kina, hvor arbejdskraften er billig og mangfoldig. Kvaliteten er desværre meget svingende, og under alle omstændigheder er kinesernes madkultur og smagspræferencer meget forskellig fra det vi er vant til her i Europa.

Det er netop Wizmix’s argument for, at det bør være europæere, der udvikler smagsvarianter til det europæiske marked. Meget tyder på, at de har fat i en pointe, for både danskere og alle de andre europæere er vilde med de velsmagende produkter fra Wizmix.

Tyggegummi for det voksne publikum

Lovely Bubbly kommer uden sukker og kalorier, og det er et plus i bogen hos de fleste af os voksne. Lovely Bubbly leveres i en standard 10 ml flaske, og er blandet med et PG/VG-forhold på 50/50, der giver en god balance mellem smag, halskrads og dampvolumen.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: LOVELY BUBBLY

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Dorthe - (Indsendt den 28/07/2016)
Så god og Lovely tyggegummismag. - Elsker denne smag. Super god alene, men oz super at blande med andre smagsvarianter. Elsker den.
Mads - (Indsendt den 21/10/2015)
Så skal der tyggest - Rigtig go tyggegummi juice. så snart du åbner flasken kommer det en utrolig aroma. dit første vape vil nærmest være uforglemmeligt.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt