Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Mall Blend Dekang

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

POPULÆRT CIGARETMÆRKE PÅ JUICE-FORM

Cigaretter fås i utallige varianter, og selv om forskellene kan være små, kan de være ret afgørende for oplevelsen. Du gætter sikkert selv, hvilket mærke du kommer tæt på med Mall Blend, der giver dig en e-juice med den karakteristiske smag, men uden alle de skadelige effekter fra tobakken.

Generelt er netop tobakssmagene et af Dekangs specialer. De er svære at ramme, men Dekangs patenterede metoder til ekstrahering af de naturlige smagsstoffer har gang på gang sat konkurrenterne til vægs, ikke mindst netop når det gælder tobakssmagene.

 

66,25 kr.
66.25
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x Mall Blend Dekang
  • 5 stk. x Mall Blend Dekang

Detaljer

Selv om du ikke er eks-ryger, kan du med fordel udforske tobakssmagene, hvis du er lidt træt af de lettere frugtsmage. Tobak har helt sin egen autentiske smag, og den smager også igennem på e-juice form, hvad enten du vælger Mall Blend eller en af de andre spændende varianter.

BASERET PÅ AFBALANCERET FILLER

Som alle andre e-juicer er Mall Blend baseret på en såkaldt filler, som er med til at bære smagen og dampen frem. Filleren består primært af vegetabilsk glycerin (VG) og propylenglycol (PG), som hver især har særlige egenskaber. VG skaber en god dampfylde, blødgør smagen og bidrager med en anelse sødme. PG er med til at fremhæve smagen, gøre væsken bedre optagelig i coilens væge. Den bidrager desuden med en vis portion halskras. Det er lutter gode egenskaber, men skruer du op for den ene ingrediens, skruer du samtidig ned for den anden. For at få alle facetterne med, har Dekang valgt 50 % af hver, og det er også det kompromis de fleste producenter vælger i dag.

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Mall Blend Dekang

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller