Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

MAXX-BLEND - FLAVOURART

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

M for Maxx, tobak fra FlavourArt

Maxx Blend fra Liqua er en af de mere interessante tobakssmage, men på en lidt anden måde end man forestiller sig. Den bedste måde at beskrive smagen af Maxx Blend på, er med ordet Marlboro. Maxx Blender kommer tæt på smagen af det kendte mærke, og nu kan du få en lignende smag uden at skulle på de forfærdelig cigaretter. FlavourArt ved hvor svært det kan være, for hver enkelt damper, at finde den helt rigtige smag, da vi jo alle er forskellige. Derfor anbefaler de at bruge Maxx Blend som en 'baseline' for ens tobaksmag, og krydre den med f.eks lidt mint, æble, andre tobka smage, ja måske endda kaffe hvis det er dig, der er ingen grænse for den eksperimentering man kan lave med Maxx Blend.

31 kr.
31

Detaljer

Andre anbefalinger

Det danske mærke Sundbygaard har også to dejlige tobaksvæsker, som du kunne være interesseret i. De hedder tobak, og cigaret, nemmere bliver det vidst ikke. Sundbygaard har også en lidt sødelig kaffe smag der går godt sammen med tobak.

 

Tobak - Sundbygaard

Cigaret - Sundbygaard

Kaffe - Sundbygaard

Hvor mange milligram kan jeg få den i?

Maxx Blend kommer i 9 og 18 mg, eller uden nikotin. Hvis du vil have en anden styrker, så kan du følge den simple blandingsguide i linket herunder

Blandingsguide

 

 

 

 

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: MAXX-BLEND - FLAVOURART

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt