Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Menbacco

Ikke på lager

Tobak og menthol i et perfekt mix

Nyd smagen af rå tobak mikset til perfektion med forfriskende menthol. Endnu en klassiker i Hangsens allerede højt lovpriste Series 8 – hvor kun de bedste smage får lov at være med. Fås i flere nikotinstyrker eller helt uden. Alle varianter har et PG/VG-forhold på 50/50.

45 kr
-24%
59 kr
45
Mængderabat - Køb mere og spar
  • 3 stk. Kun 39.00 kr pr. stk  spar 14%

Detaljer

Menthol og tobak i en skøn blanding

Erfarne dampere trækker som regel i retning af de klassiske smage, og Menbacco er et rigtig godt bud i den retning. Menthol og tobak hører til blandt de absolutte klassikere blandt e væsker, og Menbacco kombinerer dem på forbilledlig vis. Opskriften er ganske enkel: Rå tobak, blødt op med forfriskende menthol. Hos mange stryger den direkte ind blandt de foretrukne e-juicer til heldagsbrug. Men døm selv!

Hangsen blandede den første e-juice

Der er mange forskellige producenter af e-juice, men det var Hangsens nuværende topchef, Jide Yao, som første gang blandede den e-juice, som vi kender i dag. Teknikken er sidenhen kopieret af mange, men Hangsen holder naturligvis de spændende smagsopskrifter for sig selv. Når du damper Menbacco eller andre spændende smage fra Hangsen, bør det ske med en vis respekt, for du har faktisk fat i den oprindelige kilde.

Er Menbacco en mini-whisky?

Det kunne man sagtens forledes til at tro, for den dekorative tube-emballage ligner til forveksling, når du altså lige ser bort fra størrelsen. I forbindelse med Series 8 har Hangsen valgt, at det eksklusive indhold skal emballeres på behørig vis.

E-juicen smager derfor allerede godt, inden den overhovedet kommer på tanken. Når du fyrer op under din coil, bliver du heldigvis ikke skuffet. Menbacco indfrier til fulde alle forventningerne.

Vælg mellem flere nikotinstyrker til Menbacco

Menbacco fås i 5 forskellige nikotinstyrker: Vælg mellem 0, 3, 6, 11 og 16 mg nikotin. Hangsen bruger en helt ren (99,7 %) nikotin til Series 8, udvundet direkte fra friske naturlige tobaksplanter. E-juicen er tappet på 10 ml flasker efter almindelig standard, og blandet op med et PG/VG-forhold på 50/50. Det giver en passende kombination mellem halskrads og dampkoncentration.

Menbacco leveres af verdens førende producent

Ikke alene var Hangsen først med udviklingen af e-juice – de er også størst. I dag leverer de til trofaste forbrugere i over 80 lande i hele verden, og den position er de ikke kommet sovende til. Det troværdige brand er opbygget over mange år, og opskriften giver sig selv. Altid højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Uanset om du køber Menbacco eller andre Hangsen-juicer, er logoet din garanti for kvalitet.

Menbacco er i godt selskab i Series 8

Det er ikke ualmindeligt, at nye omfattende juice-serier lanceres på samlebånd. Det er sjældent godt for kvaliteten, og derfor er Hangsen gået den stik modsatte vej med Series 8.

Serien rummer kun relativt få varianter, men til gengæld er der kælet for alle detaljerne i hvert eneste produkt. Menbacco er ingen undtagelse, og du bør ikke snyde dig selv for oplevelsen.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Menbacco

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Kim - (Indsendt den 10/11/2016)
Ikke den alm Mentol - Som mentol og så dog ikke helt. Er ikke kvalmende sød. Den eneste væske jeg kan ryge om morgen.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt