Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

MENTHOL ASYLUM

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Rigtig menthol-smag for voksne mennesker

Menthol-smagen er i sig selv en klassiker, som ikke er nem at komme uden om. Men hænger smagen af ”børne”-menthol dig ud af halsen, fordi den er så utrolig mild, ukompliceret og en lille smule kedelig, så har vi godt nyt til dig.

Med Methol Asylum får du en variant, der bestemt ikke er for børn. ”Asylum” er også titlen på en skrækfilm af ældre dato, så allerede her får du en ide om, hvad der er i vente. Det bærende element er naturligvis en hårdtslående målrettet menthol, der går direkte i struben på dig. Men Methol Asylum er dog meget mere end det!

39 kr.
39
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x MENTHOL ASYLUM

Detaljer

Interessant kombination med sødme og andre undertoner

Ret hurtigt vil du opdage, at mikset også indeholder en hel del sødme, samt andre undertoner, som ikke helt lader sig bestemme. I forhold til menthol’en er der desuden en spændende afdæmpet parallelsmag, som måske bedst kan sammenlignes med de lysegrønne mint-bolcher, der i gamle dage stod i glaskrukker hos den lokale slikmutter. Alt i alt kan du godt forberede dig på en spændende smagsoplevelse, der er dejligt fri for kunstig eftersmag.

Britisk produktion efter europæisk smag

De fleste e-juicer kommer fra Kina, hvor produktionen er billigst. Det er dog ikke tilfældet med Wizmix, der er 100 % udviklet og produceret i England. Smag og behag varierer mellem kontinenterne, og Wizmix går meget op i, at deres e-juicer er produceret for europæere – af europæere.

Ikke overraskende er Wizmix på kort tid blevet rasende populær, og det betyder, at disse juicer nu kan masseproduceres og dermed fås til en særdeles favorabel pris. Ikke desto mindre er der tale om et sublimt produkt, du ikke finder magen til nogen andre steder i verdenen.

Specialbyggede produktionsfaciliteter i Peterborough

Alle e-juicer fra Wizmix produceres i en specialbygget fabrik i den engelske by Peterborough. For at opnå en perfekt og ensartet smag, er faciliteterne 100 % klinisk rene, og produktionen overvåges meget nøje. Eksempelvis kan Wizmix spore en hvilken som helst lille 10 ml flaske helt præcist tilbage til tappetidspunktet og hvem der har tappet den. Alle råvarer udvælges nøje, og alle de skrappe krav og retningslinjer fra de engelske fødevaremyndigheder er naturligvis overholdt til punkt og prikke. PG/VG-forholdet i Menthol Asylum er 50/50, og dermed en optimal afvejning mellem halskrads, smag og damp-volumen.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: MENTHOL ASYLUM

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt