Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

Menthol Dekang

Menthol Dekang

Vil du spare penge?
  • 3 stk 99,00 kr - spar 6%
  • 5 stk 150,00 kr - spar 15%

BESTEM SELV NIKOTININDHOLDET

Dekang Menthol leveres på standard-flaske med 10 milliliter, men du bestemmer selv nikotinindholdet. Varianten er nemlig tilgængelig med 6 eller 18 mg nikotin pr. ml, og fås desuden i en nikotinfri udgave. Du vælger selv i menuen til højre i forbindelse med bestilling - prisen er den samme.

Er du ikke eks-ryger, kan du med fordel vælge versionen uden nikotin, hvorimod storrygere nok bedst får tilfredsstillet nikotinbehovet med den tunge 18 mg version. Nikotinindholdet spiller dog også en anelse ind på selve smagen, og mange sætter også pris på nikotinens stimulerende effekt - eksryger eller ej. Valget er dit.

Forholdet af PG/VG er til gengæld fastlagt til 50/50 % uanset hvilken variant du vælger. Dette forhold anses af de fleste for værende det optimale kompromis mellem god smag og halskras på den ene side, og samtidig god og fyldig dampudvikling samt bød og rund smag.

TILPASSET EUROPÆISKE SMAGSLØG

Som brand-navnet antyder, har Dekang hovedsæde i Kina (som de fleste andre e-juice producenter), men det betyder ikke, at din Menthol smager kinesisk. Selv om Dekang leverer e-juice til hele verden, hører Europa til blandt virksomhedens største markeder, og derfor produceres din e-juice på virksomhedens fabrikker her i Europa. Det er din sikkerhed for, at både produktion og lovgivning i øvrigt er 100 % på plads. Samtidig fortæller det dig også, at der er fokus på dig som europæisk forbruger. Dekang-juicen er tilpasset lokale forhold såvel lovgivnings- som smagsmæssigt, og det er en af hemmelighederne bag brandets succes.

 

No reviews have been found

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Menthol Dekang

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv