Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Mint Dekang

På lager

GOD VELDEFINERET EFTERSMAG

Mange blander mint og menthol sammen, men det er to helt forskellige smagsvarianter. Det har Dekang godt styr på. Så når du vælger mint, får du mint. Et lækkert blend af naturlige ekstrakter fra mynte-familien, som både er forfriskende og giver en god fyldig eftersmag. I modsætning til mentholens kølende effekt er mint mere varm og smagfuld. Men stadig en forfriskende e-juice, der egner sig godt i mange situationer. Prøv den, men vær advaret om, at den er afhængighedsskabende.

 

35 kr.
35

* Påkrævede felter

Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x Mint Dekang
  • 5 stk. x Mint Dekang

Detaljer

MED ELLER UDEN NIKOTIN?

Ud over smagen er en del parametre alle fastlagt på forhånd. Din mint e-juice leveres for eksempel altid på en standard flaskestørrelse med 10 milliliter, og PG/VG-forholdet er lagt fast på 50/50 %. Sidstnævnte accepteres i dag af de fleste som værende det mest fornuftige kompromis mellem de forskellige ønskværdige egenskaber. PG-indholdet fremmer smagen, lader juicen flyde lettere i coilen og giver også et godt halskras. PG gør til gengæld dampoplevelsen lidt rundere og blødere, og øger mængden og fylden af dampen.

Til gengæld kan du i menuen til højre selv vælge det ønskede nikotinindhold før bestilling. Har du ikke brug for nikotinen, er der en helt nikotinfri udgave til rådighed. Eksrygere vil som regel foretrække et vist nikotinindhold, og her kan du vælge 18 mg pr. ml, hvis du førhen har røget meget, eller du kan nøjes med 6 mg pr. ml som en mere moderat løsning.

FREMSTILLET PÅ EUROPÆISKE FABRIKKER

Selv om Dekang, som de fleste producenter, har hovedsæde i Kina, influerer dette ikke på smagen af din mint. Europa aftager nemlig så meget e-juice fra Dekang, at den produceres lokalt her hos os. Den afpasses efter vores smagspræferencer og den lokale produktion er også din sikkerhed for, at lokale regler og lovgivning er overholdt til punkt og prikke.

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Mint Dekang

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Koldby - (Indsendt den 20/04/2019)
Dekang mint er super - Dekang mint, er min favorit E-væske, den bedste mint, som jeg har prøvet.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller