Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

MODS FRA ELEAF

Selvom producenten Eleaf også leverer enkelte simple batterier, ligger deres store styrke helt klart inden for avancerede mods, hvor udvalget er rigtig stort. Vi har samlet de mange avancerede mods fra Eleaf i denne kategori.

Eleaf er en af de producenter, der gør allermest ud af designdelen. De fleste mods fås i forskellige farvevarianter, så der er mulighed for at kombinere den ønskede ydeevne med dine egne præferencer i forhold til farver og finish. Læs videre om produkterne nederst på siden.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Ryd
  Farve
 • Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

  Eleaf mods - bredt udvalg med mange modeller

  Eleaf er blandt de største producenter på verdensplan, og deres produkter er vi også stolte af at have i vores sortiment. For uanset om det er mods eller batterier fra Eleaf, får du et produkt, der er brugt krudt på at udvikle.

  Eleaf mods findes i mange forskellige varianter, så du kan finde det, der matcher resten af dit setup samt damp-vaner.

  3 fakta om Eleaf mods:

  1. Udvalget af Eleaf mods er mildest talt bugnende. Du kan vælge mellem et hav af forskellige designs, og de fleste mods kommer i flere forskellige farver.
  2. Eleaf mods indeholder teknologi, der fornyes hele tiden. Det finder du hurtigt ud af, når du klikker dig ind på de enkelte produkter, hvor du kan blive klogere på specifikationer og hvad, de passer sammen med.
  3. Eleaf mods fås i mange forskellige varianter, og du finder mods fra flere forskellige serier - både Eleaf mods med single batteri og Eleaf mods med flere batterier.

  Bestil Eleaf mods online og få hurtig levering

  Er det tid til en opgradering af din e cigaret? Så kan du kigge nærmere på Eleaf mods, der findes i et bredt udvalg.

  Klik dig ind på de enkelte produkter og bliv klogere – og når du har fundet det, du mangler, skal vi nok sørge for, at du har den hurtigt.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...