Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

MODS FRA JOYETECH

Selvom producenten Joyetech også leverer enkelte simple batterier, ligger deres store styrke helt klart inden for avancerede mods, hvor udvalget er rigtig stort. Vi har samlet de mange avancerede mods fra Joyetech i denne kategori.

Joyetech er en af de producenter, der gør allermest ud af designdelen. De fleste mods fås i forskellige farvevarianter, så der er mulighed for at kombinere den ønskede ydeevne med dine egne præferencer i forhold til farver og finish. Læs videre om produkterne nederst på siden.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Pris
 • Velegnet til
 • Farve
 • Ryd
  Batterianvendelse
 • Andre Egenskaber
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  JOYETECH ESPION SOLO 21700 80W TC BOX MOD

  JOYETECH ESPION SOLO 21700 80W TC BOX MOD

  499 kr.
  499
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  LIMITED EDITION JUBILÆUMS-MOD


  Specialfremstillet til Joyetechs 10-års jubilæum. ESPION Solo har en ekstra følsom 1,3" OLED touch-skærm, der tillader dig at sætte Mod'et op præcis som du vil have det. Mod'et er kompatibel med både 21700 og (via den medfølgende lomme) 18650 batterier, og har magnetisk batteridæksel samt en lang række unikke features, der gør det til et one-of-a-kind starter-Mod.


   


  Pakken indeholder   • ESPION Solo MOD (Ingen batterier)

  • 18650 batteri lomme

  • QC USB-kabel

  • Brugsanvisning

  • Garantibevis

  • Advarselskort


   


  OBS: Joyetech ESPION Solo kan benytte 1 x 18650 eller 1 x 21700 batteri. Batteri medfølger IKKE, og skal derfor bestilles separat. Se anbefalede batterimodeller nedenfor.

  De lækre mods fra Joyetech hører til blandt vores mest solgte produkter, og det er der flere gode grunde til. Ud over de mange muligheder for at vælge design efter personlig smag, tilbyder de også et alsidigt udvalg mht. pris og ydelse.  Alle mods er kasseformede, så de ikke ruller og falder ned, men stadig med afrundede former, så de er behagelige at holde på. Alle batterier er integrerede.

  Overvej Sub-ohm, når du køber nyt

  Mange dampere skifter for tiden over til Sub-ohm, og det bør absolut være med i dine overvejelser, når du køber nyt udstyr – om ikke andet så som en fremtidssikring, hvis du senere skulle få lyst til at eksperimentere på dette spændende område. Det smarte ved produkterne fra Joyetech er, at størrelsen ikke behøver afgøre dit valg. Hvis du foretrækker din e-cigaret lille og diskret, er der f.eks. Egrip-kittet, der kun måler ca. 2 x 4,5 x 10 cm – og det er endda inklusive mundstykke, tank og muligheden for Sub-ohm!

  Ønsker du på den anden side lidt højere batterikapacitet, bliver mod’et naturligvis lidt større, men generelt er alle produkterne utrolig kompakte, fordi Joyetech konsekvent bruger integrerede batterier. På den måde kan de pakke tingene endnu tættere, og du slipper samtidig for udskiftning og opladning af løse batterier.

  Bedre reguleringsmulighed og økonomi med temperaturstyring

  Du kan også overveje temperaturstyring. Det giver først og fremmest en bedre mulighed for at regulere dampen, så den er præcist som du ønsker den. Men derudover er temperaturstyringen også godt nyt for din coil, der kan holde i meget længere tid, før den skal udskiftes. Som en ekstra bonus giver temperaturstigningen også andre fordele: Dels vil batteriet holde væsentlig længere på en opladning, og dels vil dit forbrug af e juice typisk også reduceres markant.

  Du kan læse mere om mærket Joyetech her. 

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...