Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

NUCLEAR PLUSION

Ikke på lager

Genial nytænkning fra Wizmix

Alt ved Nuclear Plusion er genialt, lige fra navnet til kompositionen og smagen. Den hører til blandt de mest populære e-juicer fra Wizmix, og alle bør prøve den, før de dør.

Før du bestiller, skal du dog lige gøre op med dig selv, om du kan li’ smagen af anis og lakrids. Kan du ikke det, bør du droppe projektet, for du skal forvente at blive bombarderet med begge dele, samt en hel del andre spændende smagsnuancer.

39 kr
-20%
49 kr
39
Flere kan bestilles her
  • 3 stk.

Detaljer

Spændende psykedelisk rejse i smagsindtryk

Som navnet næsten antyder, går Nucelar Plusion til angreb på dine smagsløg med veritable eksplosioner af overraskende smagsoplevelser. Først bliver du ramt af hammeren, som består af skarp anis, der lakridsificerer hele dit univers. Den slår hårdt, og nu er du advaret! Når du kommer dig over chokket, bliver det hele til gengæld endnu mere interessant. Du træder ind i et tropisk paradis med spændende undertoner af forskellige modne frugter, og nogle rammes i forløbet også af en decideret citrus-eksplosion.

NB: Det er ikke nødvendigt at bære gasmaske og heldragt under eksperimentet, men det vil da helt sikkert gøre oplevelsen endnu mere syret.

PG/VG-forholdet i Nucelar Fusion ligger på 50/50, så både halskrads, damp og smag ligger i optimal balance.

Ikke nogen Kina-produktion

Langt de fleste e juice på markedet i dag, er udviklet og fremstillet i Kina eller andre steder i Østen. Her er produktionen jo billigst. Problemet er bare, at vores europæiske smagsløg er meget anderledes end kinesernes. Det er der intet odiøst i, men det er nu engang et faktum, at smag og behag varierer.

Derfor går Wizmix mod strømmen, og insisterer på, at al udvikling og produktion skal ske her i Europa, eller i England, for at være helt præcis. Iflg. Wizmix skal der en europæer til at kende en europæer – i hvert fald når det kommer til smagen.

Fabrikken er placeret i Peterborough

Al udvikling og produktion hos Wizmix foregår i en specialbygget fabrik i byen Peterborough. Byen er på størrelse med Aarhus og ligger i det østlige England. I fabrikkens såkaldte Clean Room håndteres Nuclear Plusion og alle de andre smage i et 100 % sterilt miljø.

En minutiøs overvågning sikrer optimal kvalitet og sporbarhed. Alle råvarer er også lokalt indkøbte fra leverandører, der naturligvis undergår streng kontrol fra både fødevaremyndigheder og Wizmix selv.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: NUCLEAR PLUSION

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
SZH 71 - (Indsendt den 01/07/2016)
Fantastisk smag - fantastisk samg, indtil vider min ynglings.
det eneste minus er at den ikke falder i alles smag, da dens smag er: anis og lakrids.
kan klart anbefales

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt