Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Kanger OCC SUBTANK COIL

Ikke på lager

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

 

OCC coil til Kangertechs Subtank-serie

Dette er den højt roste coil til Kangertech Subtanks. Du kan få den almindelige coil på 1,2 ohm, og en sub-ohm udgave på 0,5 ohm.

 

OCC coils passer til

Kangertech Subtank Plus

Kangertech Subtank Mini

Kangertech Subtank Nano

Kangertech Subox sæt

 

35 kr
-13%
40 kr
35
Mængderabat - Køb mere og spar
  • 5 stk. kun 25.80 kr pr. stk  spar 27%

Detaljer

Sub ohm Coils i superhøj kvalitet

Hvis du er den lykkelige ejer af en KangerTech Subtank, så kan du her købe ekstra coils til den. Det unikke ved disse OCC coils fremgår af navnet. OCC står for Oganic Cotton Coil. Det betyder at coilens suge materiale er fremstillet af økologisk vat fra Japan. Vattet har en usædvanlig sugeevne og derfor vil man ikke opleve brændt smag. Vattet afgiver ligeledes ingen bismag hvilket gør at smagen i din e-juice er meget mere præcist gengivet. Selve viklingen af coilen er fremstillet i tykkere kanthaltråd end ved traditionelle coils, hvilket tillader meget mere power og meget mere damp.

Nye nikkel coils ni-200 på 0,15 ohm

Hvis du virkelig er til damp og meget af den, så bør du prøve de nye Nikkel coils til din subtank. Med en modstand på bare 0,15 ohm, så kan du virkelig skrue op for effekten og opnå utrolige mængder damp. Udover en sub-ohm coil med meget damp, så har du mulighed for at bruge din subtank på et temperaturstyret mod med disse coils. Et temperaturstyret mod sørger for at din coil ikke bliver overophedet, og derved holder meget længere. Dit forbrug af e-juice vil falde, og du vil opleve en stabil og lækker dampudvikling. Disse coils fungerer ifølge KangerTech selv bedst mellem 20-45 Watt.
Du kan finde de nye ni-200 coils her.

RBA for dig der vil have 100 % kontrol

En anden mulighed er et sæt såkaldte RBA coils. Her får du 20 stk prefabrikerede coils og 2 plader økologisk japansk vat med. Herefter er det op til dig selv at montere dine coils med vat i brænderen. Disse coils er på 0,5 ohm. Der er virkelig penge at spare hvis du investerer i sådan et sæt, men det kræver også at du er klar på selv at skrue coiltråden fast i brænderhovedet, og klippe vat til osv. Bemærk at dette sæt kun passer til subtank plus og subtank mini.
Du kan finde RBA coils her.

Er du den helt store selvbygger?

Hvis du har blod på tanden med RBA (Rebuildable), så kan du også sagtens lave det hele selv. Her finder du hvad du skal bruge.

Kanthaltråd i 3 tykkelser. Bruges til at vikle coils.

Japansk Økovat. Bruges til væger i coilen.

Universal tools. Genialt værktøjssæt til fremstilling af coils.

Bemærk igen at det kun er muligt at lave coils selv til subtank plus, subtank mini og subox kit (og den gamle subtank), da der medfølger et RBA coil hoved.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Kanger OCC SUBTANK COIL

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Christian - (Indsendt den 19/04/2016)
Super coil - Denne Coil har en super smag og holder længe i forhold til prisen. man kan snildt snige den op på 2-3 uger hvis man har en god juice og ikke køre for fuldt watt. Hurtig at prime og komme igang med.
Niklas Jensen - (Indsendt den 06/07/2015)
OCC coil - Disse coils holde dobbelt så længe for mig ift. hvad jeg er vant til og så er smagen og dampen helt fænomenal. Så hvad jeg betalte mere for min Subtank Mini er gået givet ud ift. sparede kroner i forbrug med disse solide coils..

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt