Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

OCC SUBTANK NI-200 COIL

OCC SUBTANK NI-200 COIL

Flere visninger
Vil du spare penge?
  • 5 stk 149,00 kr - spar 15%

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

 

Nikkel coil til temperaturstyring

Ny forbedret og patenteret NI-200 coil til KangerTech Subtank på minimale 0,15 ohm giver det perfekte grundlag for seriøs sub-ohm dampning.

Coilen tåler ifølge KangerTech selv op til 45 Watt, og da den er viklet i nikkeltråd, så er der her mulighed for at bruge din subtank på et temperaturstyret mod.

 

Coilen passer til følgende tanke

Subtank Nano

Subtank Mini

Subtank Plus

Temperaturstyring for sikkerhed og god damp

KangerTechs Subtank NI-200 er en ny og forbedret patenteret coil, som er kendt for at kunne producere enorme mængder damp. Der er tale om et re-design af de normale Subtank-coils, som så at sige er blevet tunet.

Resistansen er helt nede og på 0,15 ohm, og det siger sig selv, at varmeudviklingen er enorm. Coilen bør derfor kun bruges i produkter, som kan styre og overvåge coil-temperaturen, som det f.eks. er tilfældet med Smok xPro M80 Plus som du kan se her. 

iStick 40W med temperaturstyring er en anden mulighed for temperaturstyring.
Læs mere om dette fantastiske mod her.

Potent coil til seriøse sub-ohm oplevelser

Coilen er viklet i Ni-200-tråd (heraf navnet), som er en modstandstråd i en 99,6% ren nikkellegering. Som væge er der brugt japansk økologisk bomuldsvat (OCC) for at sikre optimal smagsoplevelse, og hele herligheden er indbygget i et solidt stålkabinet.

De potente coils kan kendes på den blå silikonering, som adskiller dem fra de normale OCC coils med rød ring. Subtank Ni-200 er kompatibel med KangerTechs Subtanke – Nano, Mini og Plus

Tekniske specifikationer

  • Resistans: 0,15 ohm
  • Effektområde: 20-45 W
  • Materialer: Rustfrit stål, økologisk bomulds-vat, Ni-200

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

God coil

Bedømt af Christian

Quality
Super coil til temp control den slurprer ikke som nogle af de andre TC coils jeg har prøvet. (Indsendt den 27/04/2016)
Super Stabil

Bedømt af Martin

Quality
Hvis man vel og mærke bruger den som tiltænkt.
til den anden anmelder: Du kan ikke bruge 0.15ohm temperatur styring på en subox. En subox kan minimum gå ned til 0.3ohm derfor oplever du kortslutning når du bruger en coil på 0.15 som jo er halvt så lidt, det er faktisk utroligt at du overhovedet har kunnet få den til kunne fyre, da suboxen slet ikke kan klare det.
En videre er det en meget dårlig ide at bruge nikkel coils i watt mode og uden temperaturstyring. Det hjælper at researche lidt før man køber udstyr der ikke er kompatibelt med det man har.
På en Evic VT (den store) en Kanger Subtank plus tank i temp. mode er dette setup yderst pålideligt, og giver en dejlig damp uden "sprutte" som det kan ske med de alm. subohm coils hvis man giver den for meget gas. (Indsendt den 26/10/2015)
Ustabil

Bedømt af Claus

Quality
Super damp når ikke batteri melder kortslutning i brænderen. Med Subox Kit kan man ikke dampe ca. 90% af tiden pga. dette (Indsendt den 05/09/2015)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv