Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

PINEAPPLE DREAM

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

SMAG DRØMMEN, DER BLEV TIL VIRKELIGHED

Crafted fortæller selv, at denne smagsvariant blev til på baggrund af en drøm. Det har utvivlsomt været en skøn drøm, men selve virkeliggørelsen har til gengæld været lidt af et mareridt ifølge Crafted selv.

Og det kan for så vidt ikke overraske, for smagen her er virkelig kompleks. Det er selvfølgelig frisk, saftig ananas, der bærer denne smag igennem, men som alle andre smage fra Crafted, er den blød og rund - mere end ananassen i sig selv umiddelbart lægger op til. Smag selv, eller læs videre, hvis du vil have en forsmag på, hvad der venter.

39 kr.
39

Detaljer

DOBBELTOPLEVELSE AF LÆKKER IS-DESSERT

En af specialiteterne ved Pineapple Dream er, at den opleves dobbelt: Der fortælles eventyr i ganen, både når du trækker dampen ud, og sidenhen, når du igen puster ud. Det er svært at beskrive, men vi er i hvert fald ude i forskellige typer af sorbet-is på én gang, både med ananas, vanilje og dragefrugt – eller pitaya, som den også kaldes. Dertil kommer spændende noter af både sød lemon/lime, mango og fersken. Super lækker dessert uden en eneste kalorie.

HØJT INDHOLD AF VG BLØDER SMAGEN OP

Den bløde smag er et gennemgående tema i alle juicerne fra Crafted. Aromaerne i sig selv er designet på den måde, og det høje VG-indhold støtter op om linjen. En af de vigtigste egenskaber ved VG er netop opblødning og afrunding af smagen. Et højt VG-indhold giver også en mere tæt og fyldig damp, og det er godt nyt til cloud-chasere og andre, som også sætter pris på den visuelle oplevelse.

MODNING OG UDBLØDNING GØR SMAGEN ENDNU BEDRE

De senere år har flere og flere dampereksperter kastet sig over eksperimenter med blandt andet modning og udblødning af færdige e-juicer. Det har nemlig vist sig, at der kan være store smagsmæssige gevinster forbundet med den rigtige efterbehandling af ellers færdige juicer. Det er en videnskab for sig, og processerne kan tage uger eller måneder.

Heldigvis behøver du ikke sætte dig ind i den del, hvis du vælger Pineapple Dream eller en af de andre varianter fra Crafted. Her har man nemlig helt fra starten tænkt disse processer ind, og hver enkelt smag gennemgår en række individuelle processer gennem flere uger, før du får den i hånden. Hvad det helt præcist er, Crafted gør ved e-juicen, vil de af gode grunde ikke ud med. Men resultatet er ganske overbevisende.

INDPAKNINGEN AFSPEJLER INDHOLDET

Når du får 10 ml flasken med Pineapple Dream i hånden, er du ikke et sekund i tvivl om, at der er tale om et kvalitetsprodukt. Den minder næsten om en dyr flaske årgangsvin, hvis man da ellers kan se bort fra størrelsen. Den fås i øvrigt i flere nikotinvarianter med henholdsvis 0, 3 eller 6 mg nikotin pr. ml. Selve VG/PG-forholdet er lagt fast på 75/25%. Under det børnesikrede låg finder du en glaspipette, der gør det ekstra nemt at drippe eller overføre e-juicen til en tank.

Lækkersulten efter en dejlig ananassmag? Tøv ikke med at bestille denne Pineapple Dream fra danske Crafted. Køb gerne flere flasker – eller måske andre af Crafteds lækre smage med. Der er rigelig plads til flere flasker, uden forsendelsesgebyret bliver højere. Husk også, at vi har fri fragt fra kr. 500.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: PINEAPPLE DREAM

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt