Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

POLAR BEAR

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

God allround mint med lang eftersmag

Wizmix har flere særdeles stærke mint-smage i sortimentet, men i modsætning til disse, går Polar Bear lidt mere forsigtigt til værks.

Det er stadig en mint-smag, og som sådan skal den have en vis styrke, men den er lidt mere sød og blød og isbjørne-agtig. Smagen fordeler sig rigtig godt i munden, også længe efter at du har indhaleret dampen.

39 kr.
39
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x POLAR BEAR

Detaljer

Sig god morgen med Polar Bear

Den rene friske smag har gjort Polar Bear til en populær morgen-damp hos mange. Det er rart lige at blive vækket ordentligt op efter søvnen, og få en frisk smag i mund og hals. Det kan man selvfølgelig gentage flere gange hen over dagen.

Nogen har den endda i e-cigaretten fra morgen til aften – det er friskt gjort. Smagen kan meget præcist sammenlignes med Polo-mints, de der ringformede flade bolsjer med hul i midten, der fås i en rulle med 15-20 stykker.

PG/VG-forholdet i Polar Bear ligger på 50/50, således at både halskrads, dampkonsistens og smag er tilgodeset og i god balance.

Lokal produktion til dine europæiske smagsløg

De fleste juicer på markedet udvikles og fremstilles i Østen, fordi det nu engang er billigst. Tradition, smag og behag afviger dog kontinenterne imellem, og den problemstilling er man meget opmærksom på hos Wizmix. De udvikler og producerer derfor selv al deres e-juice lokalt, nærmere bestemt England.

Det er en dyrere måde at gøre tingene på, men samtidig rammer de spot on i forhold til, hvad vi bedst kan li’ i Europa. Det har på kort tid gjort Wizmix-juicerne særdeles populære, og de fremstilles nu i så stort antal, at prisen er nede på niveau med de mange e-juicer fra Østen.

Alle aktiviteter samlet i Peterborough

Wizmix har placeret alle aktiviteterne i en specialbygget fabrik i byen Peterborough, der omtrent er på størrelse med Aarhus. Byen er beliggende i den østlige del af Midt-England, og her foregår både udvikling og produktion af Polar Bear og alle de andre sublime smage.

Selve hjertet i fabrikken er det såkaldte ”Clean Room”, hvor et sterilt miljø sikrer optimale forhold for de sarte smagsstoffer. Råvarerne importeres ikke, men indkøbes fra engelske leverandører, der naturligvis er godkendte i henhold til skrappe krav fra fødevaremyndighederne og Wizmix selv. Den højteknologiske produktionen indebærer konstant overvågning af alle processer, og hver eneste lille 10 ml flaske kan spores tilbage til tapningen.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: POLAR BEAR

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller