Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

EL TORO PUROS DARK

Ikke på lager


LAV SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL ALT UDSTYR

E-væsken er lavet ved hjælp af den samme autentiske Havana-blend tobak og akkurat som dens bror, Puros. I Puros Dark er tilføjet et stænk af økologisk mørk chokolade kombineret med højkoncentreret kaffeekstrakt, udvundet naturigt fra kaffebønnen selv. Sammensat giver denne kombination en komplet og fuldendt dampoplevelse! Puros Dark er en ren tobaksvæske med chokolade og kaffetoner der tydeligt fremhæver tørheden i den naturlige tobak. Når flasken anbrydes fornemmes straks duften af blid autentisk tobaksaroma, der hurtigt leder ens tanker mod den velkendte duft af tørrede tobaksblade, som vi kender det i tobaksforretningerne. Puros Dark er ren og rå, super karakteristisk tobak der kan dampes dag og nat. Dens tørhed gør den til en perfekt ledsager til et godt måltid mad, en god spiritus eller en dejlig kop friskbrygget kaffe. Betragt Puros Dark som autentisk, flydende tobak, der ligesom resten af sine El Toro søskende, giver en utrolig reel (og vanedannende) oplevelse.

59 kr.
59
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x EL TORO PUROS DARK
  • 5 stk. x EL TORO PUROS DARK
  • 10 stk. x EL TORO PUROS DARK

Tilføj tilbehør til El Toro Puros Dark (Valgfrit)

Detaljer

Se andre El Toro e juices her.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: EL TORO PUROS DARK

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Martin - (Indsendt den 09/02/2017)
Fantastisk smag - meget nuancerede - Jeg tror når man har prøvet House of Liquid, opdager man at der findes ikke bedre tobak-smagende e-liquids. Jeg var forelsket i El Toro Cigarillos, og El Toro Minotar, så da jeg bestilte El Toro Puros Dark, tænkt jeg at jeg tog en chance. Men det er simpelthen blivet min favorit. Den er blød, fyldigt, og smager fantastisk - men stadig beholder den tobak smag man søger i nogen e-liquids. Jeg bliver nødt til at bekræfte hvad JØRG siger. Væsken er lidt tyk, så man skal være opmærksom på, at din clearomizer/brænder kan håndtere et højere PG niveau. Men udover det, er den en fremragende e-liquid. Det ville være en skam at ikke give væsken 5/5.
Jørg - (Indsendt den 31/08/2015)
Fantastisk - Fantastisk smag . Forskel mellem House of Liquid og billigere e-juice er tydeligt mærkbar . Føles som om man ryger cigaret/cigar,med en lille sød god bagsmag . Men (LAV SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL ALT UDSTYR) holder ikke !!! væsken er meget tyk og olie lignende . Det er også beskrive på House of Liquid s hjemmeside , at denne væske lukker coil hurtig tæt . Men smagen er som lovet !!

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt