Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Red Energy Dekang

På lager

 

ET RISIKOFRIT ENERGIBOOST

Energidrik bruges i dag på linje med kaffe og andre stimulanser, og de fleste kender mærker som Monster, Red Bull med flere. Der er ret stor uenighed om sundheden i disse drikke, men smagen er ikke til at komme uden om. Her får du en spændende smag, som du ikke rigtig finder andre steder. Enten elsker man den, eller også hader man den. Hører du til de førstnævnte, kan du med Red Energy fra Dekang få den spændende smag på dampform uden risiko for hverken sukkerchok eller søvnløshed. Tag tyren ved hornene og lad dampen give dig ny energi.

 

35 kr.
35

* Påkrævede felter

Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x Red Energy Dekang
  • 5 stk. x Red Energy Dekang

Detaljer

PERFEKT BALANCE MELLEM SMAG OG DAMP

Der er vidt forskellige holdninger til, hvordan PG/VG-fordelingen skal være i den perfekte e-juice. Nogle foretrækker ekstra PG og dermed mere gennemtrængende smag og halskras, mens andre lægger stor vægt på den ekstra damudvikling og -fylde samt den mere afrundede smag, som opnås med ekstra PG. Dekang har dog til sine e-juicer valgt den gyldne middelvej med 50/50 %, hvilket da også er det mest normale i dag. Til gængæld har du selv indflydelse på nikotinindholdet, hvor du kan vælge mellem 0, 6 eller 18 mg nikotin pr. ml.

ENERGIDRIK SOM LED I RYGESTOP?

Benytter du Energi-drik varianten som led i et rygestop, kan du med fordel afpasse nikotinindholdet med dine tidligere rygevaner. Storrygere vil nok have det bedst med et højt nikotinindhold, mens du med mere moderate rygevaner nok vil kunne nøjes med de 6 mg eller måske endda den nikotinfrie version. Er du ikke tidligere tobaksryger, kan du sagtens nøjes med den nikotinfrie variant. Nogle vælger dog alligevel en nikotinvariant, da nikotin kan have en vis opkvikkende virkning.

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Red Energy Dekang

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Brumme - (Indsendt den 14/03/2018)
Lidt for sød i smagen. - Smagen minder ikke meget om de kendte energidrikke. Smagen er for sød og jeg mangler det efterfølgende “bid” der ellers er kendetegnende for de fleste energidrikke.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt