• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

Red Lemon

Red Lemon

Flere visninger
Vil du spare penge?
  • 3 stk 117,00 kr - spar 14%

Red Lemon giver dig surt og sødt på samme tid

Surt og sødt er altid godt – og sammen giver det en fantastisk oplevelse. Også som damp! Med Red Lemon får du den bedste af slagsen, for det er en smagsvariant i den anmelderroste Series 8 fra Hangsen. Fås i 5 nikotinstyrker, herunder helt uden nikotin. Alle i VG/PG blandingsforholdet 50/50.

Prøv det sure med det søde

Nogle gange skal der prøves noget nyt, og er du heldig, rammer du måske en af de sjældne keepere. Hvis du er frisk på noget nyt og anderledes, er det helt sikkert Red Lemon fra Hangsen, du skal have fat i. Den er nemlig præcist det – frisk og anderledes. Den har den helt rigtige blanding af syrlig friskpresset citron, afbalanceret med en sødme, som gør resultatet både blødt og forfriskende på én gang.

Red Lemon kommer fra selveste kilden

De færreste ved, at det faktisk var topchefen Jide Yao fra Hangsen, der opfandt e-juicen, som vi kender den i dag. I dag bruger alle producenter variationer over samme opskrift, men Red Lemon og de andre smage fra Hangsen kommer altså direkte fra kilden. Hangsen er altid på forkant, og det smager igennem, ikke kun i Red Lemon, men i hele rækken af smage i Series 8.

Series 8 er noget helt særligt – også emballagemæssigt

Det første du lægger mærke til ved de udvalgte smage fra Series 8, er den eksklusive emballage. Juice-flasken er emballeret i et rør – akkurat som en bedre årgangs-whisky. Det gælder også Red Lemon, der med brune afdæmpede farver præsenterer sig rigtig flot.

Videnskaben har dokumenteret, at vi også ”smager” med øjnene, og allerede her er Red Lemon lækker. Det eksklusive ydre følges dog også helt til dørs med en damp og en fylde, som med Hangsens egne ord gør dig nærmest ”lyksalig”.

Friskpresset citron og naturlig nikotin i Red Lemon

Det er ikke alene citron-ekstrakten, der er friskpresset i Red Lemon. Også nikotinen er 99,7 % ren, og presset direkte fra friske blade fra tobaksplanten. E-juicen fås med tobaksstyrkerne 3, 6, 11, og 16 mg, samt i en version helt uden nikotin, hvis du foretrækker det. Juicen er tappet efter almindelig standard med 10 ml, og blandet med et PG/VG-forhold på 50/50.

Mærkevarer er det sikre valg

Uanset om du skal købe sko, tøj eller madvarer, er mærkevarer altid den sikre vej til kvalitet. Det gælder også for Hangsen, som er verdens største producent af e-juice med forhandlernet i mere end 80 lande.

Virksomheden har brugt år på at opbygge troværdighed og omdømme, og det værner de om. Metoden er enkel: Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser – altid. Når du smager Red Lemon eller en af de andre e-juicer fra Series 8, vil du med garanti være overrasket over kvaliteten.

Series 8 er kun for de bedste e-juicer

Du kan roligt tillægge det stor betydning, at Red Lemon er kommet med i det eksklusive Series 8-selskab. Til forskel fra mange andre serier, er der kun få valgmuligheder i Series 8.

Men de få juicer har til gengæld fået masser af kærlighed og opmærksomhed gennem hele udviklingsprocessen. Prøv Red Lemon og de øvrige, og bliv overbevist.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

God

Bedømt af Jens

Quality
God, især hvis man blander den med lidt blueberry fra true vapor så den lige får en lidt sød smag til den sure! (Indsendt den 22/01/2016)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv