Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SAMSUNG 2600MAH

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Samsung 18650 Batteri til mod

Dette genopladelige Samsung lithium batteri byder på 2600 mAh og bruges til vores mods. Dette batteri er fra mærket Samsung og fremstilles i god kvalitet og leverer varen. Batteriet har modelnummer 18650 og er uden knop.

Oplader til dette batteri kan købes her.

69 kr.
69

Tilføj tilbehør til Samsung 2600mah (Valgfrit)

Detaljer

Vær opmærksom på batterispecifikationer

Det er ikke ligegyldigt hvilket batteri du vælger til dit e-cigaret Mod. Der findes efterhånden mange forskellige mods der er mere eller mindre kraftige. For at undgå ulykker må vi på det kraftigste opfordre til at du sætter dig ordentligt ind i det før du kaster dig ud i kraftigt udstyr. Dette Samsung batteri er et udmærket batteri der er relativt billigt, men hvis du har meget kraftige mods på 50W og opefter, så vil vi anbefale et andet batteri. Når du har et mod med kraftigt output så kræver det også batterier der har en høj afladningskapacitet. Du kan læse meget mere om dette i vores bloginlæg om sub-ohm. I afsnittet "variabelt mod" og "mekanisk mod" kan du læse meget mere.

Kraftigt mod behøver kraftige batterier

LG HE2 Batteri. Er du oppe i kraftigere mods så må vi opfordre til at du sikrer dig en høj afladningskapacitet på batteriet. Dette LG batteri aflader med hele 35 Ampere.

Tilbehør til 18650 batteriet

Silikonebeskytter. Med dette lille hylster kan du passe godt på dine batterier når du transporterer dem. Det er vigtigt at opbevare batterierne korrekt, da der ellers kan gå overgang i, og i værste fald ske en kortslutning.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SAMSUNG 2600MAH

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt