Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SMOK E PIBE - GUARDIAN SUB KIT

Ikke på lager

ELEGANT E-PIBE MED SUB-OHM UNDERSTØTTELSE

De fleste e-piber på markedet er end ikke i nærheden af Sub-ohm potentiale, men med det nye Guardian Sub Kit fra Smok ligger muligheden lige for. E-piben kommer i kompakt og elegant design, og byder på masser af power med et indbygget 1900 mAh-batteri, der problemfrit håndterer Sub-ohm belastninger helt ned til 0,2 ohm, så du altid har masser af damp på piben.

EN PAKKKE MED GUARDIAN SUB KIT INDEHOLDER FØLGENDE:

 • Guardian Sub Mod pibehoved (1900 mAh)
 • Helmet tank (2 ml)
 • Coil 1: Single Clapton Coil - 0,6 ohm (præinstalleret)
 • Coil 2: Single Clapton Coil - 0,4 ohm
 • USB-kabel til opladning
 • Brugermanual
 • Diverse reservedele

Find ekstra coils til Guardian piben her. 

395 kr
395

Tilføj tilbehør til Smok E Pibe - Guardian Sub Kit (Valgfrit)

Detaljer

E-PIBEN TIL DET MODNE PUBLIKUM

Selv om udvalget ikke har været stort, har der været e-piber på markedet gennem længere tid. Udbredelsen blandt damperne har dog ikke været særlig stor, for det er svært at pakke en tilfredsstillende ydelse ned i et kompakt pibe-format. Det problem er nu løst med Smoks Guardian Sub, der med 40 Watt Sub-ohm sagtens outperformer mange traditionelle e-cigaretter.

Guardian Sub kommer i enten klassisk træ-finish eller helt kulsort, kombineret med henholdsvis guld eller ståldetaljer, og begge versioner oser af modenhed og ”gentleman”. E-piben er et oplagt valg for dig, der gerne vil undgå at sende alt for street-smarte signaler, som det sker med almindelige e-cigaretter, men samtidig gerne vil have noget saft og kraft under motorhjelmen.

OVERRASKENDE STOR KAPACITET

Selv om pibeformen er lidt af en udfordring for designerne, er det lykkes Smok at pakke overraskende meget kapacitet ned i Guardian Sub. Batteriet er på hele 1900 mAh, og tanken rummer 2 ml e-juice. Det betyder, at der er basis for regulær Sub-ohm, og det er der da også lagt op til med de medfølgende Clapton-coils. Der er præmonteret en 0,6 ohms coil, men der medfølger også en coil på 0,4 ohm, hvis du vil have endnu mere damp.

Ydermere er det pibeformede mod udstyret med standard 510-gevind, så du frit kan montere andre tanke. Det kan være en vigtig mulighed for dig, der damper rigtig meget, og derfor kan føle behov for at udvide kapaciteten fra de eksisterende 2 ml. For de fleste er 2 ml dog fuldt tilstrækkeligt, og det er også næsten en skam at skulle undvære den flotte Helmet-tank med præget logo.

HELMET-TANKEN OVERHOLDER DE NYE EU-DIREKTIVER

Som du sikkert har hørt, har EU indført det såkaldte Tobacco Products Directive (TPD), der blandt andet skal sikre, at e-juice opbevares sikkert og lækfrit i tanken. Smok har naturligvis tænkt de nye krav ind i konstruktionen: Selve glas-tanken er udformet som en kop med bund. Så lækage er en umulighed, og selve toppen skal både trykkes ned og drejes samtidigt for at åbnes. Det er en god og børnesikker løsning.

På trods af den meget kompakte udformning er der alligevel blevet plads til en velfungerende Air Flow Control, som er indbygget i kransen lige under drip tip’en. Ved at dreje kransen væk fra midterpositionen, kan luftstrømmen trinløst begrænses, hvis du foretrækker et lidt mere stramt sug.

Påfyldning af e-juice foregår nemt fra toppen, idet du blot skruer topstykket af. Selve coilen er også monteret i topstykket, så den følger med op. Det gør det ekstra let at udskifte coils, selv om der eventuelt er e-juice i tanken. Ved ibrugtagning af nye coils er det dog stadig meget vigtigt at huske, at systemet lige skal have nogle minutter til at stå og trække. Så kan den økologiske bomuldsvæge bedre blive helt gennemvædet, før glødetråden aktiveres. Ellers er der risiko for det berygtede dry hit med deraf ubehagelig brændt smag til følge.

INTELLIGENT PIBEHOVED MED EKSTRA SIKKERHEDSFUNKTIONER

Selve pibehovedet eller mod’et er udført i brandsikkert kunststof (ABS og PC), der har gjort det muligt at lave en overflade, der er behagelig at holde om. Faconen er ergonomisk gennemtænkt. Så det er let at holde om piben og samtidig benytte fire-knappen, der er placeret i toppen af pibehovedet. En stor rund og lettilgængelig knap, som udfylder det sted, hvor man førhen ville have placeret selve tobakken.

Den indbyggede elektronik giver dig selvfølgelig både kortslutningssikring, advarsel mod lavt batteriniveau, automatisk cutoff og funktioner som for eksempel intelligent tank-genkendelse. Opladning foregår med det medfølgende USB-kabel. Kablet er monteret med en eGo-terminal, der skrues i mod’et i stedet for tanken.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

 • Batteri-kapacitet: 1900 mAh
 • Effekt: 40 W
 • Spændings-område: 3,4 - 4,2 V
 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Resistansområde: 0,2-2,5 ohm
 • Mod-dimensioner: 109,2 x 55,2 x 47,7 mm
 • Mod vægt: 179,2 g
 • Tank-dimensioner (diameter x længde): 24,5 mm x 32,5 mm
 • Tank-vægt: 55 g
 • Gevindtype: Standard 510
 • Standby-forbrug: under 200 uA
 • Materialer: Rustfrit stål, glas, ABS og PC
 • Farvevarianter: Træ og sort

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SMOK E PIBE - GUARDIAN SUB KIT

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
poul erik - (Indsendt den 01/05/2017)
Guardian sub kit - jeg har nu haft min Guardian e pipe i ca 3 uger .
det er en utrolig flot og velfungerende e pipe . den ligger rigtig godt i hånden og næsten uanset hvordan at man holder den kan man få en finger på betjenings knappen .
men man skal ikke dampe mere end lige godt 3 ml om dagen ellers kommer man til at mangle strøm . og man kan desvære ikke skifte batteri i den . umildbart den eneste ulempe jeg har fundet på selve pipen . på damperen kunne det være rart at kunne få en coil med lidt lavere ohm end de 0,4 ohm som åbenbart er det laveste de helmet - clp coil laves i . men alt i alt er godt tilfreds med den .

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt