Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SMOK STICK V8 3000 MAH MED TFV8 BABY

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

Til vores kunder i Danmark anbefaler vi SMOK Stick P25 eller SMOK Stick V9 i stedet 

 

Fremragende Smock Stick V8

Kompakte dimensioner, lækkert design og no nonsense teknologi kendetegner den nye Smok Stick, som er uhyre nem at gå til. Prisen er helt rigtig, og modellen sigter på den lidt mere erfarne målgruppe, der ikke længere gider fintune og justere, men bare vil have en dampmaskine, der fungerer og leverer. Det brede udvalg af coils i kombination med Air Flow Controllen sikrer dig en perfekt damp, der matcher dine personlige præferencer.

OBS! Vi anbefaler e-juice med 50%VG eller mere til denne model. 
Fx. Moliq eller Sundbygaard.

EN PAKKE MED SMOK STICK V8 KIT’ET INDEHOLDER FØLGENDE:

 • Stick V8 batteri, 3000 mAh
 • TFV8 Big Baby Tank, 2 ml EU Edition
 • Deltrin drip tip
 • Coil 1: Q2 Big Baby EU, 0,4 ohm quad coil (præinstalleret)
 • Ekstra Coil: Q2 Big Baby EU, 0,4 ohm quad coil
 • USB-kabel til opladning og softwareopdatering
 • Manual
 • Diverse reservedele

 

Ekstra Coils til Stick V8 3000

V8 BIG BABY Q2 EU COIL Denne coil passer til stick V8 3000 mAh.

349 kr
349

Tilføj tilbehør til Smok Stick V8 3000 Mah Med Tfv8 Baby (Valgfrit)

Detaljer

NO NONSENSE BETJENING, MEN AVANCERET TEKNOLOGI INDBYGGET

Du behøver ikke hive manualen frem, hver gang du skal dampe. Faktisk er Smok Stick V8 et af de få produkter, der nærmest giver sig selv. En enkelt fireknap er alt, du skal forholde dig til. Tryk knappen ind, og tag et sug af din yndlingsdamp, så ofte du har lyst. Den smalle dekorative LED-krans omkring fireknappen kvitterer med fire diskrete blink, som fortæller, at alt er OK.

Med en batterikapacitet på 3000 mAh og en tankkapacitet på 2,0 ml kan du nyde dampen ganske længe, men før eller siden vil LED-lyset blinke hurtigt, når du tager et sug. Det er signal til, at du skal have batteriet ladet op. Det sker heldigvis helt enkelt ved blot at tilslutte det medfølgende USB-kabel.

Bortset fra LED’en mærker du intet til den indbyggede intelligens, men den er der, og den sikrer, at alt går sikkert for sig. Der er blandt andet batteriovervågning, kortslutningssikring, sikring mod for lav resistans og selvfølgelig en cut-off, der sikrer, at e-cigaretten ikke overophedes. Bruger du således fireknappen kontinuerligt i mere end 8 sekunder, slår elektronikken automatisk fra.

LÆKKER TANK MED MANGE MULIGHEDER

Med Smok Stick V8 får du den populære Big Baby tank. Denne model er kompatibel med alle coils’ene fra den oprindelige Baby serien såfremt du benytter den medfølgende adapter. 

Med sættet medfølger der to V8 Baby-Q2 Core EU coils på 0,4 ohm.

Med Baby beast tanken kan du producere dampskyer i massevis, før genopfyldning bliver nødvendig. Før eller siden skal der trods alt fyldes op med e-juice. Tryk låget ned og skru i samme bevægelse. Så fritlægges tanken, og du kan påfylde e-juice. Det eneste du skal huske er, at e-juicen skal påfyldes i siden - og selvfølgelig ikke ned i det centrale luftrør.

Bemærk i øvrigt den lækre drip tip i Delrin, som sammen med resten af luftsystemet i udgangspunktet skaber en meget åben kanal, hvor der virkelig kan trækkes damp igennem uden store anstrengelser. Foretrækker du et lidt mere stramt sug, kan det frit reguleres med AFC’en, der er placeret i en krans i tankens base. Drej kransen for at regulere trækket gennem de to store luftindtag.

NYE COILS SKAL ALTID PRIMES

Det kan ikke siges for ofte, så vi gør det lige igen: Husk nu at prime din nye coil, før den tages i brug første gang. Smok anbefaler det også i instruktionen, men det gælder generelt for næsten alle typer coils uanset mærke og model.

De lækre Baby-coils er udstyret med fin økologisk bomuldsvat i vægen, og det er vigtigt at vægen er gennemvædet med e-juice, før glødetrådene aktiveres. Ellers brænder de vattet. Det giver en dårlig smag, når det sker, og ofte vil smagen blive hængende, så den eneste gangbare løsning er udskiftning af coilen.

Når tanken er fyldt op efter udskiftning af coilen, skal den have lov til at stå nogle minutter, så e-juicen får mulighed for at trække ind i vægen. Sæt en kande kaffe over, tøm skraldespanden eller ryd lidt op på skrivebordet imens. Det skal alligevel gøres før eller siden, og så føles ventetiden ikke så lang. Bruger du e-juice med særlig højt VG-indhold, bør du afsætte lidt ekstra tid. Højt VG-indhold gør nemlig juicen mere tyktflydende.

Har du haft tanken til at stå tom gennem længere tid, kan du tilsvarende med fordel give den nogle minutter, før dampen slippes løs. Vægen i den monterede coil kan være tørret ud undervejs, så den lige har brug for at suge til sig først.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Batteri-kapacitet: 3000 mAh
 • Tank-kapacitet: 2,0 ml
 • Resistans i medfølgende coils: 0,4 ohm
 • Dimensioner batteri (Diameter x længde): 24,5 x 85 mm (vægt 88,5 g)
 • Dimensioner tank (Diameter x længde): 24,5 x 56 mm (vægt 60 g)
 • Gevindtype: Standard 510
 • Materialer: Rustfrit stål, glas og Delrin

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SMOK STICK V8 3000 MAH MED TFV8 BABY

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt