Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

SMOK T-PRIV 3 300W TC BOX MOD

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

ENESTÅENDE T-PRIV 3

Endnu et smukt designet Mod fra SMOK. T-PRIV 3 Mod'et kommer i et lækkert ergonomisk design med nogle superfede LED-lys som helt sikkert vil give dig en fantastisk dampoplevelse. Powerknappen er lokaliseret på den smalle bagside af, så du nemt kan fyre op for den med når du holder om Mod'et med hele hånden, og tilsvarende nemt kan justere dine indstillinger med tommelfingeren på den anden bagside, hvor knapperne til menuen er placeret. I toppen af Mod'et er OLED-skærm, så du nemt og hurtigt kan indstille på de forskellige funktioner som T-PRIV 3 har at byde på. Mod'et leverer et output op til 300W og bruger hertil 3 stk. 18650 batterier som skal købes seperat, da disse ikke medfølger. Batterierne indsættes nemt i bunden af Mod'et og skal oplades i en ekstern oplader, da det medfølgende USB-kabel kun kan bruges til at opdatere Mod'ets firmware. 

PAKKEN INDEHOLDER

  • T-PRIV 3 Mod
  • USB-kabel
  • Brugsanvisning

 

OBS: SMOK T-Priv 3 benytter 3 x 18650 batterier, som IKKE medfølger, og derfor skal købes separat. Se anbefalet batterimodel nedenfor.

499 kr.
499

Tilføj tilbehør til Smok T-priv 3 300w Tc Box Mod (Valgfrit)

Detaljer

Anbefalet tilbehør til SMOK T-Priv

Sony VTC5 Batteri - Der medfølger ikke batterier til T-Priv 3 Mod'et og disse skal derfor købes seperat. Vi anbefaler hertil VTC5 batteriet fra Sony. 

SMOK TFV12 Baby Prince Tank - Vi anbefaler en TFV12 Baby Prince Tank fra SMOK sammen med dette Mod.

 

LÆKRE FEATURES

Med SMOK T-PRIV 3 får du muligheden for at vælge mellem forskellige indstillinger, herunder Temperature Mode og Watt Mode. Mod'et indeholder også en Intelligent Atomizer Recognition-feature, der lynhurtigt vurderer din tanks modstand og giver dig et forslag til et godt output. Derudover kommer den spækket med forskellige sikkerhedsfunktioner, heriblandt 12 sekunders automatisk cut-off samt beskyttelse mod overophedning og kortslutning. Ønsker du at skifte farven på LED-lyset i Mod'et, er dette naturligvis også muligt, og du kan således personalisere din dampoplevelse ned til mindste detalje. Det samme gør sig gældende for menuens lys. Udover at lade batterierne op, så er det også muligt at opdatere Mod'ets firmware med det medfølgende USB-kabel. Du er herigennem sikret at dit Mod altid er up-to-date. 

 

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

  • Størrelse (mm): 86 x 57.2 x 47
  • Effektinterval: 6 – 300 W
  • Spændingsområde: 0,5 – 9.5 V
  • Batterier: 3 x 18650 batterier (ikke inkluderet)
  • Modstand: 0,1 – 2.5 ohm(VW)/0.05 – 2 ohm (TC)
  • Temperatur: 200 - 600°F/100 - 315°C
  • Gevind: 510-gevind

 

 

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SMOK T-PRIV 3 300W TC BOX MOD

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller