Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SMOK TFV4 COIL

Ikke på lager

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

Voldsom damp kræver en voldsom coil

Er du den heldige ejer af en TFV4 Mini Tank fra SMOK, har du mulighed for at bygge dine egne coils. Men samtidig har SMOK også sørget for, at du kan få særdeles avancerede færdigbyggede coils, som kun vanskeligt kan matches med selvbygger-coils.

49 kr.
49
Flere kan bestilles her
  • 5 stk. Kun 39.80 kr pr. stk

Detaljer

Flere separate coils i hvert hoved

SMOK tilbyder flere forskellige skræddersyede coils til deres TFV4 Mini Tank. Vi har været udvalget igennem og fundet de mest spændende.

Vælg mellem TFV4 Tripple Coil Head eller TFV4 Quadruple Coil Head, for nemheds skyld også kaldet T3 og Q4-heads. Det specielle ved disse coils er, at de har flere separate coils i hver sit kammer. Det giver en større kontaktoverflade mellem brændere og e-juice. Det giver en endnu bedre og mere koncentreret smag.

Hvis du ikke allerede har gættet det, har T3-heads tre separate coils, mens Q4-heads har fire separate coils. Mere mystisk er det ikke.

Montering og brug af T3 og Q4

Både TFV4-T3 og TFV4-Q4 benytter naturligvis japansk økologisk bomuld i vægerne. T3 er på 0,2 ohm og velegnet i effektområdet 40-140 W, mens Q4 er på 0,15 ohm til området 40-130 W.

De er begge lette at skrue i TFV4-tanken. De bør skrues i med fast hånd, men spænd dem ikke alt for hårdt. Det anbefales at væde dem igennem med e-juice inden montering (via hullerne i siden på coilen), eller alternativt vente et kvarters tid før der ”fyres op”, så dry burns undgås.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SMOK TFV4 COIL

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Chrisitian - (Indsendt den 20/04/2016)
T3 vs Q4 - Jeg er meget tilfreds med begge coils, de giver begge en ret god damp og der skal virkelig fyres op før der kommer antydningen af brændt damp. T3 er visuelt den fedeste da man tydeligt kan se de 3 coils. hvilken der er bedst har jeg svært ved at svare på da de begge giver god og fyldig velsmagende damp. hvis jeg skal vælge een bliver det T3 pga det visuele indtryk.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt