Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

SMOK TFV8 BABY BEAST

Ikke på lager

FULD DAMP MED INDBYGGET V8-MOTOR

Baby Beast er en forbedret udgave af den tidligere Cloud Beast. Som navnet næsten også antyder, er Baby Beast en lidt mindre udgave, nemlig den EU godkendte tank med en kapacitet på 2,0 ml. Ligesom forgængeren er det en hidsig sag, der leveres med to coils, hvoraf den ene har hele 8 (otte) separate glødetråde indbygget - en rigtig V8-motor.

 

EN PAKKE MED SMOK TFV8 BABY BEAST INDEHOLDER FØLGENDE:

 • Drip tip
 • Topstykke
 • Glascylinder (reserveglas medfølger)
 • Coil 1: V8 Baby Q2 Core - 0,4 ohm dual coils (præinstalleret)
 • Coil 2: V8 Baby T8 Core - 0,15 ohm octuble coils
 • Bundstykke
 • Diverse O-ringe og reservedele
 • Brugermanual

 

Ekstra Coils til TFV8 Baby Beast

SMOK TFV8 COIL - Bestil ekstra coils her.

SMOK V8 M2 COIL - Disse coils er også kompatible med TFV8 Baby Beast tanken.

259 kr.
259

Tilføj tilbehør til Smok Tfv8 Baby Beast (Valgfrit)

Detaljer

RÅT DESIGN MED INSPIRATION FRA BIL-VERDENEN

Som altid er designet fra Smok Tech lækkert og råt: Rustfrit stål og sort drip tip sætter grundtonen, men du kan også få den i helt sort finish, hvis du hellere foretrækker det. Uanset hvilken model du vælger, brydes stilheden af synlige O-ringe i frække røde farver. En lækker detalje er desuden flamme-graveringen på selve coilen, som er fuldt synlig gennem glasset. Tanken bærer naturligvis også det respekterede SMOK-logo. Det er fede detaljer, man ikke ser hos andre mærker.

Der er ikke meget tvivl om, at Smok med TFV8 Baby Beast har ladet sig designmæssigt inspirere fra bil-verdenen. Det gælder også V8-delen af navnet, der formentlig hentyder til, at motoren kan bestykkes med en ”otte-cylindret” coil med 8 separate glødetråde, der bringer resistansen helt ned i 0,15 ohm. Det er dog den lidt mere moderate 0,4 ohms coil, der er præmonteret, så du ikke trykkes alt for hårdt tilbage i sædet fra start.

ALT ER FORBEDRET OG REDESIGNET

Efter succesen med Cloud Beast har Smok lagt sig i selen for at forbedre produktet yderligere, og resultatet er Baby Beast. Den lidt strammere dimensionering gør e-cigarettens fremtræden lidt mere diskret, men Baby Beast byder på mange andre opstramninger. Hele air-flow systemet er redesignet og optimeret, lige fra de justerbare dobbeltventiler i bundstykket over luftkammeret og til drip tip’ens udformning.

Topstykket er også blevet udformet mere læksikkert. Som på mange andre nye modeller, skal du både trykke ned og dreje samtidigt, for at åbne. Gør du det, får du umiddelbart adgang til tanken, hvor e-juicen problemfrit kan påfyldes.

HUSK AT PRIME NYE COILS

Uanset hvilket mærke og model af e-cigaret du bruger, er det altid en god ide at lade en nymonteret coil sidde nogle minutter efter på fyldning af e-juice. Det giver nemlig vægen mulighed for at suge til sig og blive gennemvædet. Den fremgangsmåde anbefaler Smok da også for Baby Beast, for at få bedst mulig smag ud af de økologiske bomuldsvæger. Er du for utålmodig med dette trin, risikerer du et såkaldt dry hit, hvor de tørre dele af vægen simpelthen brænder af. Det smager grimt, og bismagen vil ofte blive hængende. Hvis det sker, er der ikke andet at gøre, end at udskifte coilen.

Løb aldrig tør for Baby Beast Coils og juice

De fleste vil før eller siden komme til at lave dry hit-stuntet, og under alle omstændigheder er coilen en sliddel, som af og til skal udskiftes, hvis smagen skal være optimal. Hvis du vil spare på portoen, kan du derfor lige så godt bestille ekstra Baby Beast coils med, når du alligevel får tanken leveret. Og hvorfor ikke få suppleret fragtfrit op på e-juicen også, når du alligevel er i gang. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af e-juice fra mange forskellige mærker, overskueligt opdelt i både mærker og smagsvarianter.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

 • Tank-kapacitet: 2,0 ml EU-Edition
 • Dimensioner (diameter x længde): 22 mm x 53 mm
 • Resistans coil 1: 0,4 ohm
 • Resistans coil 2: 0,15 ohm
 • Vægt: 47 g
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Gevindtype: Standard 510
 • Farvevarianter: Rustfrit stål eller sort

 

PAKKEINFO

00219-17-09865 - SMOK TFV8 BABY BEAST

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SMOK TFV8 BABY BEAST

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Henrik - (Indsendt den 19/07/2017)
Rigtig God! - Tanken har en go smag og fyldig damp. Og så er den nem at fylde på igen, når det er den tid igen :-)
Martin L. - (Indsendt den 09/12/2016)
Helt vildt tanke til lav pris! - Jeg koebt Smoks "Baby Beast" fordi ALLE i e-cigarette verden snakket og snakket om SMOKs "Cloud Beast" og "Baby Beast". Jeg maatte simpelhen proeve det, og da jeg gjorte det, forstod jeg hvorfor de var saa beroemte! For den lav pris (jeg har ikke behov for saa stor en tanke som Cloud Beast), var Baby'en praecis det, jeg oenskede. Jeg faar skyer, og faar fantastiske smag, og hele tanken er bare lavet sindsyge godt! Ingen 'leakage', den er super, super taet og ryger perfekt. Ingen vaeske i munden overhovedet. Jeg ved hvad mere jeg kan sige? Den er pragtfulde. Til dem der chain-vaper, ku Baby'en maaske ikke vaere for dig. Den eneste daarlige er, at den braender e-vaesken ret hurtigt. Langt hurtigere end for eks, eGo One Mega tanke. Men udover det, er det perfekte. 10/10.
Fenrisulv987 - (Indsendt den 02/12/2016)
Fantastisk sub-ohm tank!! - Virkelig imponerende tanke! Smagen man faar naar man vaper er bare glimrende. Den er paa toppen. 10/10. Cloud produktion er ogsaa paa en hoej niveau. Ikke 10/10, men godt nok taet paa 10/10. Den 'leaker' overhovedet ikke. Man faar ikke e-juice i munden naar man virkelig gaar til den. Den er nem at 'refill' med e-juice. For den lav pris man faar det til, er det bare noget man burde proeve hvis man tager vaping alvorligt.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller