Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SMOK VENENO 225W TC BOX MOD

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

FULD FART PÅ VENENO

Det er bestemt ikke muligt at tage fejl af Veneno Mod'et fra SMOK med dets unikke design spækket med lækkert LED-lys, der med garanti vil booste din dampoplevelse døgnet rundt. Mod'et er lavet i et ergonomisk design, der ligger perfekt i hånden, så du nemt kan trykke på powerknappen på siden af Mod'et, samt navigere rundt i menuen på den 1,3" OLED-skærm på forsiden af Mod'et. Veneno leverer op til 225W output og er fyldt med fede features, så du kan få lige den dampoplevelse du ønsker. Mod'et bruger 2 stk. 18650 batterier som skal købes seperat, da disse ikke medfølger.

 

PAKKEN INDEHOLDER

 • Veneno Mod
 • USB-kabel
 • Brugsanvisning

 

OBS: SMOK Veneno benytter 2 x 18650 batterier, som IKKE medfølger, og derfor skal købes separat. Se anbefalet batterimodel nedenfor.

529 kr.
529

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Smok Veneno 225w Tc Box Mod (Valgfrit)

Detaljer

Anbefalet tilbehør til SMOK Veneno

Sony VTC5 Batteri - Der medfølger ikke batterier til Veneno Mod'et og disse skal derfor købes separat. Vi anbefaler hertil VTC5 batteriet fra Sony.

 

SMOK TFV8 Big Baby Light Edition - Dette lysende Mod kan kombineres med den lysende version af TFV8 Big Baby tanken fra SMOK.

 

FEDE FUNKTIONER

Med SMOK Veneno får du blandt andet muligheden for at vælge mellem tre forskellige modes; Temperature Mode, Watt Mode og MEMORY Mode. Mod'et kommer ligeledes med en Intelligent Atomizer Recognition-funktion, der analyserer den isatte tanks modstand og kommer med forslag til et output. Derudover kommer den med en række sikkerhedsforanstaltninger, der gør Mod'et endnu mere sikker at bruge, herunder 12 sekunders automatisk cut-off samt beskyttelse mod kortslutning og overophedning. Ønsker du at skifte farven på LED-lyset i Mod'et, er dette naturligvis også muligt, og du kan således personalisere din dampoplevelse ned til mindste detalje. Det samme gælder lyset i menuen. Udover at lade batterierne op, så er det også muligt at opdatere Mod'ets firmware med det medfølgende USB-kabel. Du er herigennem sikret at dit Mod altid er up-to-date.

 

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Størrelse (mm): 85 x 47.3 x 30.6
 • Effektinterval: 6 – 225 W
 • Spændingsområde: 0,5 – 9 V
 • Standby: <500 uA
 • Batterier: 2 x 18650 batterier (ikke inkluderet)
 • Modstand: 0,1 – 2.5 ohm(VW)/0.05 – 2 ohm (TC)
 • Temperatur: 200 - 600°F/100 - 315°C
 • Gevind: 510-gevind

 

 

 

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SMOK VENENO 225W TC BOX MOD

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt